Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вже скільки років проминуло, а біль у серці б'є і б'є…»  

Дата: 12.02.2022 20:05
Кількість переглядів: 360

 

Фото без опису

 

«Вже скільки років проминуло, 

а біль у серці б'є і б'є…»

 

 

Щорічно весь український народ, підтримуючи зв'язок усіх поколінь,  віддає глибоку шану воїнам, від рядового до генерала, які пройшли  шлях  бойових дій  в Афганістані. 15 лютого вже минає 33 роки з того часу, як останні солдати  залишили цю країну.

І зараз, ми згадуємо тих,  воїнів-афганців, які з честю, достоїнством та гідністю виконали свій військовий обов’язок. Усі ми  разом з вами переживаємо  за тих,  хто втратив на цій війні своїх близьких і рідних.

За період війни понад три тисячі українських воїнів загинули на полях битв, а вісім тисяч – отримали тяжкі поранення, більше шістдесяти вважаються зниклими безвісти.

Шановні воїни-афганці, ви є взірцем армійської доблесті, бо ви продемонстрували усьому світу  своє бойове братерство, силу і міць українського народу.

Ваш бойовий подвиг є безсмертним прикладом для наслідування нинішньому поколінню воїнів Збройних Сил України, які  захищають нашу Вітчизну і беззавітно стоять на захисті української землі.

 

Тим не менше, вже тривалий час на Сході України  ведуться бої  за  недоторканість її кордонів і  за це гинуть українські солдати, добровольці та мирні жителі.

Тож, давайте пом’янемо усіх, хто загинув на ратному полі і віддав своє життя за достойне  існування нинішнього та прийдешнього поколінь, хвилиною мовчання.

 

Відрадно те, що події афганської війни  відійшли в історію. Але в народній пам’яті вони ще довго житимуть тому, що її сторінки написані кров’ю її учасників, слізьми матерів і дружин.

Ми пам’ятаємо ваш інтернаціональний подвиг, ви по праву заслуговуєте  на народне визнання в українському суспільстві і ви достойні цього.

Щиро дякуємо усім вам та бажаємо міцного здоров’я, добробуту, усіх гараздів та позитивних зрушень у розвитку  територіальної громади, чистого неба і мирного спокою кожному.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь