Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень психології «Психологія у моєму житті» в Долинянському ЗЗСО

Дата: 25.11.2021 10:01
Кількість переглядів: 447

Відповідно до річного плану роботи та наказу по закладу з 15.11 по 22.11. 2021 року в Долинянському ЗЗСО I – II ступенів був проведений  тиждень психології «Психологія у моєму житті»

Мета проведення тижня психології – розширення знань учнів про науку психологію, особливості роботи шкільного психолога; активізація пізнавальної активності учнів, пропаганда навичок конструктивного спілкування; розвиток творчості учнів, вміння висловлювати власну думку, розкриття творчого потенціалу школярів, допомогти дітям краще пізнати один одного, сприяти гарному настрою учнів.

Психологинею Бодак А.М. проведено ряд заходів.

Розпочався тиждень з відкриття, де учнів познайомили з планом роботи. Запустили проект «Скринька довіри». Також відвідувачі навчального закладу мали змогу переглянути відео “Не втрачай оптимізм!!”  Учні 1 класу виконували вправу “Намалюй радісне обличчя”

Учні початкових класів переглядали мультфільм “Хто такий психолог”. Було проведено заняття з елементами тренінгу “Кошик мрій”. Де учні писали свою мрію. А також була проведена година психолога у 1 класі “Міжнарордний День толерантності”.

Відбувся відкритий тренінг у 5 класі на тему “Стоп Булінг”. На якому учні активно працювали. Виконували різні психологічні вправи,психологічна гра “Дерево настрою”.

Відбулася хвилинка позитиву”Зроби мені комплімент!Протягом Тижня психології всі свої побажання, враження та привітання учні, батьки й вчителі мали змогу висловлювати та обговорювати, як при особистому спілкуванні, так і писати в скриньку довіри. Також розмальовували картину “Антистрес”.Незмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій.

Протягом Тижня психології всі свої побажання, враження та привітання учні,  активні обговорення та дружні посмішки. Тиждень психології став справжнім святом для душі. Під час проведення Тижня психології були застосовані всі види психологічної роботи в школі, що дало змогу всім учасникам педагогічного процесу стати єдиним цілим і цікавими та більш близькими в спілкуванні.

Тиждень пройшов на високому рівні, усі учні школи взяли участь. А також він закінчився підведенням підсумків та нагородженням переможців

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь