Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-засідання методичного об’єднання вчителів духовно-морального спрямування на тему «Формування національно-духовних цінностей в учнів на уроках християнської етики»

Дата: 26.10.2021 16:44
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

На базі Шировецького НВК І-ІІІ ступенів 26 жовтня 2021 року  було проведено онлайн-засідання методичного об’єднання вчителів духовно-морального спрямування  на тему «Формування національно-духовних цінностей в учнів на уроках християнської етики». Під час засідання керівник МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу та предметів духовно-морального спрямування Колодрібський Р.І. ознайомив педагогів з планом роботи та обговорив план проходження курсів та атестації в 2021/2022 н.р.

Вчителька християнської етики Шировецького НВК І-ІІІ ступенів Капустяк Н.В. провела з вчителями круглий стіл на тему «Здатність людини розрізняти й виміряти для себе істинні християнські цінності та керуватися ними в щоденному житті». Гаврилян Т.І., вчителька християнської етики Керстенецького ЗЗСО І-ІІ ступенів, продемонструвала фрагмент уроку на тему «Формування людських взаємин»,  Манюк Є.В., заступник директора з виховної роботи, вчителька християнської етики   Недобоївського  ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Григорія Томіна, провела майстер-клас  «Подорож до Біблії в умовах  НУШ». Практичний психолог  Шировецького НВК І-ІІІ ступенів Руснак Я.В. запропонувала педагогам заняття з елементами тренінгу «Збереження та зміцнення психологічного здоров’я педагога». Родзинкою засідання стало онлайн-привітання від учнів 11 класу Шировецького НВК І-ІІІ ступенів, в якому школярі декламували вірші про вчительську долю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь