Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вихователя і дошкільного працівника в Недобоївському ЗДО

Дата: 27.09.2021 17:05
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Звертаючи широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання, проблеми дитячих дошкільних установ і дошкільного дитинства в цілому, в Україні вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято «Всеукраїнський день дошкілля» в останню неділю вересня.

З нагоди професійного свята  до Недобоївського дошкільного закладу освіти завітали сільський голова Юзва Ю.М., депутат Недобоївської сільської ради, підприємець  Тодосійчук В.І., в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобик Г.В.

Відрадно є те, що Тодосійчук В’ячеслав Іванович є справжнім меценатом добрих справ. І сьогодні, під час відвідин закладу дошкілля, зробив приємний подарунок для його вихованців та працівників – розвиткові ігри та іграшки. Діти, у свою чергу, подякували віршами, піснями та танцями, подарували гостям щирі посмішки та позитивні емоції.

Дякуємо https://www.facebook.com/profile.php?id=100035464148225



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь