Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Початок реалізації проекту.

Дата: 08.09.2021 22:22
Кількість переглядів: 591

 

 

Назва проекту:
«Фізична культура і здоровий спосіб життя - інструмент взаємодії молоді й органів місцевого самоврядування.»

Суть проекту:
Залучення мешканців Недобоївської територіальної громади до розробки та функціонування сільської програми розвитку фізичної культури та формування здорового способу життя.
Створенням умов для функціонування центру оздоровчої, спортивно-виховної, просвітницької роботи як для учнів та вчителів навчального закладу, так і жителів територіальної громади., з метою збереження, зміцнення фізичного та психічного здоров’я, задоволення потреб молодих людей, налагодження комунікації між різними представниками громади й органами місцевого самоврядування.

Реалізація проєкту забезпечить залучення мешканців Недобоївської територіальної громади до вирішення освітніх, оздоровчих, виховних завдань та сприятиме налагодженню комунікації та взаємодії між громадськістю та органами місцевого самоврядування.
Проєкт відповідає програмним документам територіальної громади, а саме: Стратегії розвитку
Недобоївської сільської територіальної громади, Програмі розвитку фізичної культури і спорту Недобоївської сільської ради  на 2021- 2023 роки.
 ?Стратегічними напрямками розвитку територіальної громади є створення умов для впровадження здорового способу життя, залучення  населення до масового спорту як важливої складової, покращення якості та тривалості активного життя населення громади, забезпечення виховання молоді в дусі олімпізму, пропагування здорового способу життя.
Залучення всіх мешканців Недобоївської територіальної громади до спортивних заходів на базі Шеровецького НВК, а також залучення до обговорення та прийняття сільської програми з розвитку фізичної культури та формування здорового способу життя формуватисе стійку взаємодію між громадськістю та органами місцевого самоврядування в Недобоївській територіальній громаді.  

Вплив проєкту на цільові групи та інших членів територіальної громади:
- учні, вчителі Шировецького НВК, молодь села та територіальної громади, яка займається спортом, отримають комфортні та сучасні умови для проведення спортивно-оздоровчих заходів.
- учні інших закладів освіти, які отримують можливість відвідувати спортивні секції, брати участь у різноманітних спортивних заходах на базі закладу;
- Депутати та органи виконавчої влади Недобоївської ТГ, матимуть змогу організувати різні спортивні змагання, заходи на базі навчального закладу.
- Навчальні заклади територіальної громади, старостинські округи, організації, спортивні клуби матимуть змогу використовувати спортивний інвентар як додатковий засіб  для реалізації фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.
 
У результаті успішної реалізації Проєкту буде облаштований спортивний зал як центр оздоровчої, спортивно-виховної, просвітницької роботи, який стане не лише місцем дозвілля для всіх жителів територіальної громади, а й центром громадської активності та єднанням місцевого населення.

Проект в рамках Програми «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь