Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит до Баштанської громади.

Дата: 14.08.2021 16:42
Кількість переглядів: 599

 

 

 

Фото без описуФото без опису

12-13 серпня делегація представників Недобоївської громади  на чолі з сільським головою Юрієм Юзвою та у супроводі консультанта Програма DOBRE Андрія Нагорного завітали до Баштанської ТГ в Миколаївській області.

Візит розпочався із зустрічі  з керівництвом Баштанської ТГ. 

У перший день візиту  ознайомилися з роботою Баштанського опорного закладу ЗСО № 1, публічної бібліотеки, міського Будинку культури, закладу дошкільної освіти «Чебурашка», Будинок престарілих, оглянули й поспілкувалися з головним лікарем КНП «Баштанська багатопрофільна лікарня» Аллою Барсегян, яка розповіла й про роботу Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Другий день візиту був присвячений роботі комунальних підприємств. Про роботу КП «Міськводоканал»  розповів директор підприємства Віктор Кот. Зокрема, що вдалося зробити підприємству завдяки коштам Державного фонду регіонального розвитку та підтримки Програми DOBRE, у ході реалізації плану удосконалення послуги з водопостачання, оглянули станцію третього підйому, лабораторію, відвідали бювет, а також побували в с. Христофорівка. 

Староста села Христофорівка Лариса Хруставка запросила відвідати їхній сільський дитсадок та культурний центр, де ознайомилися з роботою сільської бібліотеки, фітнес-центру, студією образотворчого мистецтва та музею історії й образотворчого мистецтва.

Крім цього, делегація побувала у садівничому товаристві «Зоря Інгулу», закладі дошкільної освіти «Ягідка» та ознайомилися з роботою КП «Добробут». Директор підприємства ознайомив присутніх з технікою підприємства, яку вдалося оновити практично повністю за роки створення територіальної громади, розповів про плани щодо введення абонентської плати за вивіз твердих побутових відходів.

Наостанок відвідали Ярмаркову площу, де завершується реалізація проекту в рамках Програми DOBRE.

Спілкування протягом двох днів стало корисним для усіх учасників візиту, багато чого почерпнули із досвіду роботи один одного. Обмін досвідом  створив підґрунтя для майбутньої співпраці.

Дякуємо за організацію та гостинність керівництво Баштанської громади.Щиро зацікавлені в продовженні співпраці. Бажаємо вам здоров'я, особистого процвітання, нових взаємовигідних проектів і підкорення ще більших  висот для розвитку і процвітання громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь