Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 серпня на виконання розпорядження сільського голови Юрія Юзви проведено огляд готовності навчальних закладів Недобоївської ТГ до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

Дата: 11.08.2021 15:34
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

10 серпня на виконання розпорядження сільського голови Юрія Юзви проведено огляд готовності навчальних закладів Недобоївської ТГ до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Робоча група відвідала всі навчальні заклади, що розташовані та перебувають у комунальній власності Недобоївської територіальної громади.

Протягом дня здійснено огляд всіх закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти. В ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи.

У всіх закладах загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів. Для створення комфортних умов для 1-х класів класні кімнати до 1 вересня будуть обладнані новими меблями, в тому числі одномісними партами, дидактичними матеріалами.

З метою підготовки до нового навчального року в закладах дошкільної освіти також проведено косметичні ремонти групових кімнат, проведено поточні ремонти дитячих майданчиків, їх обстеження, про що складено відповідні акти.

Огляд навчальних закладів дав можливість побачити проблеми освітніх установ, які в майбутньому буде внесено до плану зміцнення матеріально-технічної бази з метою їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь