Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дводенний Ідеатон з метою: Посилення залученості молоді до управлінських рішень у ТГ

Дата: 07.08.2021 12:34
Кількість переглядів: 803

   

 

    

 

 

У рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE, що виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID. Було проведено дводенний 6-7 серпня ідеатон з метою: Посилення залученості молоді до управлінських рішень у ТГ.

Головна ціль: попрацювати над ідеями активізації молоді в громадах; ідеї ляжуть в основу мікропроєкт, які будуть реалізовані в громадах (проєкт можна реалізувати в декількох громадах).

Ідея нашої громади це: Туристичний "Подкаст-тур" До якої може залучитись кожен бажаючий, ваші пропозиції ідеї, приймаються 24/7 Контакти: у презентації*

Фасилітаторка:

Альона Матвійчук

Ментори:

Лілія Шутяк: медіатренерка, комунікаційна менеджерка дитячого видавництва “Чорні вівці” - “Формування ефективних каналів комунікації між владою та молоддю у територіальних громадах”

Яна Берник: голова Чернівецького молодіжного парламенту, радниця міського голови з питань молодіжної політики - “Як надати життя молодіжному простору у територіальній громаді?”

Андрій Тужиков: культурний менеджер, куратор формації “Лабораторія Культури”, експерт УКФ - “Молодіжні заходи в громадах: від ідей до сталості (на прикладі сфери культури та культурних індустрій)”

Цей захід став можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст є відповідальністю Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) і не обов'язково відображає точку зору USAID чи Уряду Сполучених Штатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь