Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з професійним святом!!!

Дата: 16.07.2021 10:31
Кількість переглядів: 716

   

Фото без опису

 

Багато хто вважає роботу бухгалтера рутинною і нудною. Суцільні цифри, постійно повторювані операції, відсутність творчості. Але ставши бухгалтером думка може кардинально змінитися!

Отже, в роботі бухгалтерів є безліч плюсів:

Розвивається логічне мислення. Японські кросворди і ребуси «відпочивають» у порівнянні з формуванням проводок! І якщо перше - хобі, то в роботі вміння правильно все «пов'язати» дуже високо цінується. Звичайно, з часом перестаєш замислюватися про те, як і чому обираєш той чи інший рахунок, діючи «на автоматі».

Виробляються навички. Повторення - мати навчання. І те, що спочатку робилося важко, після кількох спроб займає зовсім небагато часу. За рахунок цього в робочому дні можна викроїти час для відпочинку та самоосвіти.

Поліпшується самодисципліна. У бухгалтерії важлива будь-яка дрібниця, будь-яка деталь. Мимоволі звикаєш робити все ретельно і на совість. Все має сходиться «копійка в копійку»! Прийнявши цю установку як даність, починаєш ретельніше планувати і контролювати та особистий бюджет, що утримує від непродуманих витрат.

Постійний потік нової інформації. Якщо ви «дружите» з цифрами, за сухими документами та звітами можна побачити цікаву картину ведення бізнесу. Адже всі господарські операції  «проходять» через руки бухгалтера. Чоловік, схильний до аналізу, може відстежити по бухгалтерії ефективність управлінських рішень керівництва. Бухгалтер бачить, наскільки прибуткова фірма. Для нього не буде сюрпризом звістку про закриття компанії або скорочення штату, тому можна встигнути підготуватися і вчасно змінити роботу. Крім того, сучасна життя вимагає від бухгалтера гнучкості і постійного підвищення кваліфікації. На цій посаді доводиться постійно вчитися, так як змінюється законодавство, з'являються нові інструменти, програми та технології. Загалом, нудьгувати не доведеться.

Стабільність. По-перше, приблизний обсяг роботи заздалегідь відомий і піддається плануванню. Рідко доводиться робити що-то «на вчора». 

По-друге, попит на фахівців завжди залишається високим. Навіть в 40-50 років бухгалтеру не загрожує відмова на новій вакансії. Навпаки, досвід завжди працює на Вас.

Спілкування. Бухгалтеру доводиться мати справу з безліччю людей. Виробляється впевненість в собі, вміння говорити «ні», наполягати на своєму і знаходити підхід до різних співрозмовникам.

Влада. Ви маєте право вимагати звіт навіть у керівництва фірми. А прості співробітники будуть зацікавлені в гарних відносинах з Вами - від вас багато залежить. Наприклад, чи вчасно сплачені рахунки, видана зарплата і т.д.

Можливість працювати на себе. Зараз багато які невеликі компанії віддають ведення бухгалтерії «на сторону». Ставши гарним фахівцем, Ви можете взяти на обслуговування одну або декілька фірм. При цьому Ви будете самі розпоряджатися своїм часом, так і дохід зросте. А якщо задумаетесь про відкриття власного бізнесу, бухгалтерські тонкощі не будуть для Вас «темним лісом».

Тому, ця професія єднає людей, діяльність якої є запорукою успіху великих і малих підприємств, установ, організацій. Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ця праця, досвід та професійні знання. Завдяки злагодженій роботі та спільним зусиллям реалізовуються державні і місцеві програми у різних сферах, розвивається економіка.

      У день професійного свята вітаємо всіх - робота яких пов’язана з професією бухгалтера .

      Бажаємо вам  міцного здоров’я, Божого благословення, щастя, благополуччя, невичерпних сил, наснаги, а також великого успіху, який супроводжуватиме вас у всіх справах та починаннях!

Щоб добре гроші рахувати,
Потрібно хист і вдачу мати,
Баланс щоб точно співпадав,
Прибуток кожен день зростав.

Робота це важка доволі,
Тим, хто обрав нелегку долю,
На День бухгалтера вітання,
Зі святом щирі побажання.

Хай настрій буде позитивним,
А час у радості хай плине,
Бажаєм, щоб були здорові,
Достатку, щастя і любові.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь