Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опитування щодо створення опорного закладу загальної середньої освіти

Дата: 26.04.2021 12:12
Кількість переглядів: 469

Фото без опису

Відповідно до освітніх потреб населення та соціально-економічних умов Недобоївської територіальної громади розпочався процес створення опорного закладу освіти.  Підставою для його створення став результат аналізу статистичних даних, моніторингу фінансових спроможностей закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів громади, наявність належних умов та критеріїв відбору тощо.  

Протягом березня-квітня 2021 року було неодноразово обговорено план створення опорного закладу освіти. Наступний крок – врахування думки громадськості щодо створення опорного закладу освіти у Недобоївській територіальній громаді.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради пропонує ознайомитися із ПРОЄКТОМ створення опорного закладу освіти, для якого будуть першочергово спрямовуватимуться  кошти,  виділені  в рамках фінансової підтримки Міністерства освіти і науки України для опорного закладу (обладнання навчальних кабінетів, підвищення кваліфікації вчителів, інвестиція шкільних бібліотек, позашкільна діяльність, обладнання для здійснення освітнього процесу, спортивне обладнання тощо):

  • підготовка конкурсних  матеріалів закладами освіти І-ІІІ ступенів на опрацювання конкурсною комісією для визначення опорного закладу;
  • розгляд поданих конкурсних матеріалів на визначення опорного закладу освіти;
  • створення опорного закладу освіти на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (враховуючи висновки комісії: георгафічне положення, проєктна потужність, матеріально-технічне забезпечення, спортивно-оздоровча база);
  • підвіз до опорного закладу освіти учнів 10-11-их класів для здобуття повної загальної середньої освіти.

         Отож, ЗАПРОШУЄМО ЖИТЕЛІВ НЕДОБОЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до широкого громадського обговорення питань щодо створення опорного закладу освіти.

Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження в онлайн-режимі за посиланням https://forms.gle/JtkhBcqVS9sYFVMS7  до 11 травня 2021 року включно. Також просимо висловлювати свою думку аргументовано, чітко, в доступній толерантній формі.

        ДЛЯ НАС ДУЖЕ ВАЖЛИВА ДУМКА КОЖНОГО З ВАС! Після завершення терміну подачі пропозицій та зауважень результати будуть оприлюднені та узагальнені на офіційному сайті Недобоївської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь