Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція за чисте довкілля

Дата: 17.04.2021 12:46
Кількість переглядів: 668

До уваги суб’єктів господарювання !

 

    

На виконання рішення виконкому Недобоівськоі сільської ради від 23.03.2021 року «Про організацію робіт щодо підготовки населених пунктів Недобоівськоі сільської територіальної громади до весняно-літнього періоду 2021 року » та з метою забезпечення необхідних умов життєдіяльності мешканців виконавчий комітет сільської ради звертається з проханням до всіх суб’єктів господарювання прийняти участь в акції з благоустрою населених пунктів громади «За чисте довкілля» з 1 квітня по 1 травня 2021 року. 

На території Недобоївської ТГ проходитимуть «суботники» за умови дотримання обмежувальних заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Необхідно провести роботи з приведення у належний стан об’єктів і прилеглої території до них, а саме – прибирання сміття та застарілого листя після зими, відновлення газонів, озеленення території, проведення ремонту фасадів та іх елементів.

 

Звертаємо Вашу увагу, що згідно Правил благоустрою населених пунктів на території громади», затвердженим рішенням виконавчого комітету Недобоівськоі сільської ради керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, у володінні, на балансі або в управлінні яких перебувають будинки і спорудження, зобов`язані забезпечити своєчасне провадження робіт щодо ремонту та приведення в належний стан фасадів зазначених об’єктів та їх окремих елементів.  

 

Біля входу до об’єктів торгівлі встановлюється урна.

 

Всі власники зобов’язані проводити прибирання не тільки біля своїх споруджень, але прибирати прилеглу територію в радіусі до 50 м з облаштуванням, посівом газонів, створенням квітників та інше, а при розташуванні об’єкта фасадом на вулицю проводити прибирання до проїзної частини вулиці.

 

Власники малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності зобов’язані установити урни і проводити їх очищення в залежності від ступеню забруднення, але не рідше одного разу на день.

 

Також нагадуємо, що за недотримання Правил благоустрою у відношенні до громадян, фізичних осіб – підприємців передбачені штрафні санкції згідно зі ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Виконавчий комітет сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь