Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбувся базовий тренінг з гендерно орієнтованого бюджетування у рамках Програми DOBRE

Дата: 15.04.2021 16:32
Кількість переглядів: 653

Фото без опису

 


Національний Демократичний Інститут (НДІ) є одним із виконавчих партнерів Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)», яка реалізується консорціумом організацій на чолі з Global Communities за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).


 

 

В рамках Програми DOBRE, НДІ має декілька напрямків роботи, зокрема, навчання місцевих лідерів з питань гендерно орієнтованого бюджетування (ГОБ). Гендерно орієнтоване бюджетування є інструментом, за допомогою якого місцева влада може краще розуміти потреби громадян та надавати ефективні послуги, спрямовані на вирішення цих потреб, а також збільшити ефективність використання бюджетних коштів.
 

НДІ в рамках Програми DOBRE проводить тренінги у територіальних громадах з
гендерно орієнтованого бюджетування. Всього у наші громаді буде проведено 5 тренінгів, перший з яких – базовий тренінг, мета якого –  надати учасникам базові знання і навички, які дозволять їм застосовувати гендерний підхід при розробці та затвердженні бюджетів.

На тренінгу були присутні голови та старости громади, депутати та представники виконавчих органів влади – ті, хто мають безпосереднє відношення до складання та затвердження бюджету громади, керівники галузевих відділів/управлінь, надавачі послуг, місцеві лідери та активісти громадських організацій. Тренінг відбувся онлайн на платформі ZOOM.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь