Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місячник із благоустрою території громади продовжується

Дата: 10.04.2021 17:59
Кількість переглядів: 665

Фото без опису


«Взаєморозуміння і згуртованість в колективі - запорука успіху»


 

За ініціативи педагогічного колективу Шировецькоі ЗОШ І-ІІІ ст. та активних учнів школи  зародилась ідея створення та облаштування на території школи сучасного дендропарку!

Розпочали роботи з благоустрою та прибирання частини земельної ділянки. Вчителі школи та технічні працівники разом з директором школи Володимиром Томіном, який є депутатом Недобоівськоі сільської ради від  виборчого округу с.Ширівці, кілька днів поспіль розчищали ділянку,передбачену для дендропарку: видаляли сухі старі дерева ,чагарники, прибирали суху траву.

Наразі  вирішується питання про вирівнювання і планування земельної ділянки. В перспективі цілий комплекс робіт по втіленню в життя такої цікавої і корисної ідеї.

Створення такого дендр парку стане для педагогічного і учнівського колективів «острівцем» гармонії, навчальним майданчиком з природничих дисциплін. В результаті реалізації цієї ідеї в учнів буде формуватись екологічна культура, діти отримуватимуть практичні навички з догляду за рослинами та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Маємо велику надію, що така ідея отримає підтримку депутатського корпусу Недобоівськоі сільської ради, буде реалізована і створений дендропарк в майбутньому стане окрасою Шировецького навчального закладу!

Успіхів в реалізації спільної ідеї yes

Також сьогодні 9 квітня працівниками Зарожанського старостинського округу та працівниками культури проведено акцію «Посади дерево – збережи довкілля» та висаджено деревця берізок, сосни та клена. Висадили саджанці в парку біля Будинку культури на місцях, де видалено було сухостій, тобто сухі аварійні дерева, а також біля пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам.

Ми вдячні виконавчому комітету Недобоївської сільської ради за придбані для нас молоді деревця, які будуть прикрашати територію села Зарожани.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь