Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення

Дата: 05.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 672

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про  стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природнього середовища») проекту «Детальний план території в селі Керстенці Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, земельних ділянок: кадастровий номер 7325083200:01:002:0013, 7325083200:01:002:0012, площею 0.2500 га та 0.0908 га, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.»

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується та стислий виклад його змісту:

Детальний план території в селі Керстенці Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, земельних ділянок: кадастровий номер 7325083200:01:002:0013, 7325083200:01:002:0012, площею 0.2500 га та 0.0908 га, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

Мета ДПТ: уточнення планувальної структури і функціонального призначення ділянки, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами, визначення містобудівних умов та обмежень, зміна цільового призначення ділянки, обґрунтування  можливості будівництва АЗС з підземними резервуарами (110 м3) з громадською будівлею.

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Недобоївська сільська рада Дністровського району Чернівецької області.

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення в тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури.

Громадське обговорення  починається з 26.02. 2021 року і триватиме до 15.03.2021року.

б) Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо), громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику у письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) Дата, час і місце  проведення запланованих громадських  слухань: громадські слухання відбудуться 15.03.2021року о 12.00 в приміщенні Керстенецького старостинського округу.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа  державного планування, звітом  про стратегічну екологічну оцінку  та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування : ознайомитись з проектом детального плану території та розділом «Охорона навколишнього природнього середовища», який  розробляється у складі проекту містобудівної документації  та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна у приміщенні Керстенецького старостинського округу. Матеріали проекту детального плану території також  розміщені на веб-сайті Недобоївської сільської ради https://nedoboivska-gromada.gov.ua

д) Орган до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій.

Керстенецький старостинський округ. Адреса для подання зауважень та

пропозицій у письмовій формі: с. Керстенці, приміщення Керстенецького старостинського округу.

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 26.02.2021 по 15.03.2021.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту

документа державного планування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь