Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Недобоївська територіальна громада підписала меморандум про співпрацю із програмою USAID DOBRE

Дата: 24.02.2021 16:23
Кількість переглядів: 780

23 лютого 2021 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) підписала меморандуму про співпрацю із Чернівецькою обласною державною адміністрацією. Недобоївська громада уклала документ про взаємодію, із якою Програма DOBRE співпрацюватиме на Буковині.

Програма DOBRE працює з 2016 року у 7 областях України з 75 громадами-партнерами. USAID побачило успіхи громад і запропонувало ще 25-ти громадам із Запорізької, Чернівецької та Чернігівської областей доєднатися до Програми.  Технічна та фінансова допомога програми DOBRE спрямовується на місцевий рівень, спеціалісти програми разом із громадами працюють над ефективним управлінням ресурсами, підвищенням якості послуг, стимулюванням місцевої економіки та посиленням залученості громадян до прийняття рішень. Підвищення добробуту в громадах-партнерах, впровадження механізмів належного урядування – сприятиме пришвидшенню процесів децентралізації та поширенню успішних практик на інші громади.

 

 

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять:

  • Український кризовий медіа-центр; SocialBoost;
  • Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща;
  • Національний Демократичний Інститут (NDI). Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020 Програма розпочала свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь