Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здобутки освітньої галузі Недобоївської ОТГ в 2019/2020 н.р. та організація освітнього процесу в закладах освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді, в 2020/2021 н.р. в умовах пандемії

Дата: 31.08.2020 14:05
Кількість переглядів: 2041

Цьогоріч  серпнева розширена колегія педагогічних працівників  Недобоївської ОТГ відбулася 31 серпня 2020 року в онлайн-режимі за участі сільського голови Недобоївської сільської ради Юзви Ю.М., головного лікаря КНП «Хотинська центральна лікарня» Пасічника Ю.А.,  членів колегії, депутатів, керівників ПМК МЦ, закладів освти,  педагогічних працівників.  

Захід розпочався із вітання начальника відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Кирнац Надії Дмитрівни, яка також подякувала усім  учасникам освітнього процесу за чітке усвідомлення, що якість освіти – це успіх громади.  

Думками про реалії та перспективи освітньої галузі Недобоївської ОТГ поділився очільник громади Юзва Юрій Михайлович.

Про те, як уберегти себе та своїх рідних у непростий час  пандемії, розповів головний лікар району Пасічник Юрій Анатолійович.

В офіційній частині серпневої колегії  відзначено здобутки  освітньої галузі Недобоївської ОТГ за 2019/2020 навчальний рік та окреслено основні аспекти організації 2020/2021 навчального року  в умовах пандемії начальником відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Кирнац Н.Д.

В обговоренні доповіді взяли участь:

Гулей Н.Р., заступник директора з навчально-виховної роботи Долинянської ЗОШ І-ІІ ступенів:    «Новий стандарт базової освіти: матриця академічної свободи»;

Нагірняк О.М., учитель математики Недобоївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, керівник ПМК МЦ вчителів фізико-математичного циклу: «Школа життя: ефективність дистанційного навчання»;

Голубан Т.В., директор ДНЗ с.Керстенці:  «Інклюзивна освіта – перспектива нова. Хоч різні можливості – рівні права»;

Гричук Г.П., учитель початкових класів Ставчанського НВК І-ІІ ступенів, керівник ПМК МЦ вчителів початкової ланки: «Результати моніторингу діяльності  реформи «Нова українська школа»;  

Тодосійчук Л.І., член батьківського комітету Недобоївського ЗЗСО: «Роль батьків під час освітнього процесу в період пандемії».

Учасники серпневої колегії  прийняли ухвалу  щодо реалізації основних завдань розвитку галузі освіти Недобоївської ОТГ  у 2020/2021  навчальному році в умовах пандемії.

На завершення яскравим акордом заходу стало відеовітання для педагогів від батьків та учнів Недобоївської об’єднаної територіальної громади.

Відео привітання https://drive.google.com/file/d/1ASz6OLGBk68jxId87s9UuMAY0zw4Qhsv/view?usp=sharing

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь