Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місця для купання у день релігійного свята "Водохреща" у Хотинському районі

Дата: 14.01.2020 16:17
Кількість переглядів: 741

19 січня, відзначатимуть останнє різдвяне свято – Водохреща. Як показує досвід, з року в рік кількість бажаючих тільки зростає, а отже й небезпека може чатувати на кожного. Тому Хотинський районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій попереджає громадян щодо дотримання правил безпечного поводження на воді.

Рятувальники чергуватимуть біля водойм, заздалегідь визначених розпорядженням районної державної адміністрації №10-р від 09 січня 2020 року"Про визначення місць для купання у день релігійного свята "Водохреща". 

Місця для купання визначені у с. Недобоївці, урочище «Панський став», с.Атаки, урочище «Горішки», у с. Колінківці на ставку біля чоловічого монастиря та у , де буде виставлено рятувальні пости. Тож всі охочі зможуть скупатись у воді, під наглядом досвідчених рятувальників і у разі необхідності зможуть швидко отримати допомогу фахівців.

Запам’ятайте, що перебування у холодній воді в незагартованих людей може призвести до загального переохолодження організму. Якщо у вас хворе серце, утримайтеся від купання! Бажано мати попередній досвід занурень в холодну воду. Якщо ви все ж таки прийняли рішення зануритися у воду, обов’язково проконсультуйтесь з лікарем щодо стану власного здоров’я. При виявленні будь-яких протипоказань краще утриматися від традиційних купань.

Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку та медичних працівників. Категорично забороняється купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Під час святкування не заходьте у воду в нетверезому стані, адже алкоголь блокує нормальну діяльність головного мозку. Лише при дотримані цих простих правил святкування буде веселим та безпечнии.

Джерело: https://khotyn.bukoda.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь