Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про проведення олімпіади з географії та німецької мови серед учнів закладів освіти Недобоївської об’єднаної територіальної громади

Дата: 09.11.2019 22:43
Кількість переглядів: 714

9 листопада 2019 року на базі Ставчанського НВК І-ІІ ступенів проходить  ІІ етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та німецької мови серед учнів закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді   та Ставчанського професійного ліцею.

Відкрив олімпіаду директор навчального закладу Максимчук Василь Миколайович,  який зазначив, що йому приємно вітати в стінах рідної школи здібних та обдарованих учнів ЗЗСО Недобоївської об’єднаної територіальної громади,  щиро побажав усім учасникам успіху.

На олімпіаді були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Кирнац Надія Дмитрівна та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Барабаш Наталія Михайлівна.

У своєму зверненні  Надія Дмитрівна начальник відділу освіти,молоді та спорту  привітала учасників, подякувала  адміністрації закладу за створені належні умови для проведення олімпіади та вчителям - предметникам  за підготовку учнів до ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та німецької мови.         

 Керівник предметного методичного об’єднання вчителів німецької мови методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Голик Таїсія  Василівна ознайомила учасників олімпіади  з  Дорожньою картою, побажала  гарних успіхів, піднесеного настрою.

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та німецької мови проходить згідно дорожніх карт та методичних рекомендацій ІППОЧО.

 

Учасниками олімпіади є учні 8 - 11 класів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь