Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чернівцігаз інформує

Дата: 01.11.2019 19:42
Кількість переглядів: 815

З 1 ПО 5 ЧИСЛО МІСЯЦЯ - ДИСТАНЦІЙНО ПЕРЕДАЙТЕ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА

Для того, щоб АТ «Чернівцігаз» мало інформацію про реальне споживання газу клієнтом та могла зробити коректні нарахування, потрібно щомісячно повідомляти фактичні показання свого лічильника газу

Передати показання газового лічильника можна будь-яким зручним способом, зокрема:

  • зафіксувати показання в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для реєстрації кабінету необхідно вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, читайте на сайті 104.ua у розділі «Як зареєструватися».
  •  
  • за допомогою мобільного додатку 104Mobile. Завантажити тестову версію 104 Mobile на свій мобільний можна за посиланням Google Play. Тестова версія 104 Mobile розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі ОС Android  (версія 4.1 або вище). Для iPhone, який працює на операційній системі iOS 11 або вище  - 104 Mobile Light.

 

  • через чат-бот 7104ua у месенджері Viber. Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести особовий рахунок (розпочинається з 16), суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції - https://viber.104.ua.

 

  • за допомогою СМС на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр). Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл. Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо». Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу.
  • за номером Контакт-центру (067) 444 8 104, (0372) 93-19-04 за допомогою IVR. Користуючись підказками голосового меню, необхідно ввести номер особового рахунку та показання.

 

Споживачам варто перевірити, чи зафіксовані передані ними показання лічильника в розрахунковій системі. Найзручніше це зробити через Особистий кабінет на сайті 104.ua.

Нагадуємо, що передані показання відобразяться в системі, не одразу.

Щомісячне передавання показань лічильника газу допоможе уникнути розбіжностей між розрахованим та фактично спожитим об’ємом газу!

Якщо показання не передані вчасно

 

Не отримавши вчасно фактичні показання лічильника, обсяги спожитого природного газу розраховує газорозподільне підприємство відповідно до профілю споживання природного газу, що міститься в Кодексі ГРМ.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь