Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

Дата: 02.11.2019 19:37
Кількість переглядів: 619

02 листопада 2019 року на базі Керстенецької ЗОШ I-II ступенів відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, в якій  взяли участь учні Долинянської, Керстенецької ЗОШ, Ставчанського НВК І-ІІ ступенів та Ставчанського професійного ліцею. 

Динту В.В., керівник Керстенецької ЗОШ, на правах господаря привітала учасників Олімпіади та побажала успіхів усім учасникам.

Кирнац Н.Д.,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради, під час відкриття наголосила на тому, що на сьогоднішній день, звичайно, кожна сучасна людина, яка прагне досягти успіху, повинна знати хоча б дві-три мови. По-перше, це – престижно, а по-друге   необхідно для того, щоб в майбутньому стати успішною людиною, бо як писав  Йоганн Вольфганг Ґете «Скільки мов ти знаєш –  стільки разів ти людина». У той же час підкреслила, що ніхто не має права не знати і не берегти свій безцінний скарб: наймилозвучнішу, найбагатшу і найкрасивішу з усіх мов світу. Побажала успіхів усім учасникам, а перемоги – найсильнішим, які представлятимуть Недобоївську ОТГ на обласному рівні.

На Олімпіаді присутні: Бобик Г.В., головний спеціаліст, яка  провела з учителями відповідний інструктаж; Пелехата В.М., керівник ПМК методичного центру відділу освіти, молоді та спорту ознайомила учасників з дорожньою картою проведення ІІ етапу олімпіади з української мови та літератури. Усі бажали учням творчого натхнення, успіхів та яскравих  перемог, а вчителям-предметникам – задоволення від результатів учнів.

 

Фото без опису
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь