Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкові урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2019 17:58
Кількість переглядів: 956

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти. Це свято  щирих привітань та душевних слів вдячності за безцінний скарб усього людствазнання. 

Так, напередодні Дня працівників освіти, 02 жовтня 2019 року на базі Ставчанського НВК І-ІІ ступенів відбулися урочистості для педагогів закладів освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді.

На святі були присутні сільський голова Недобоївської сільської ради Ю.М. Юзва, виконуючі обов’язки старост Січкар В.Б.,   Дудчак В.Г., Проскурняк В.О., педагоги закладів освіти, ветерани педагогічної праці – всі ті, хто з любов’ю засіває та жнивує плідні врожаї в країні знань. 

Спонсором свята  виступив депутат обласної ради  Жук Ю.Г.

Юрій Михайлович Юзва  висловив слова подяки вчителям, вихователям, керівникам закладів освіти, талановитим новаторам і ветеранам праці – усім представникам педагогічної спільноти громади  за їх творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддають і віддавали дітям.

Надія Дмитрівна Кирнац, начальник відділу освіти, молоді та спорту,   побажала педагогам міцного здоров’я, віри у свої сили, творчого неспокою, вагомих здобутків у повсякденній праці, вдячних і талановитих вихованців, родинного щастя і добра на довгі роки.

   З нагоди Дня працівників освіти, за  сумлінну і плідну працю на освітянській ниві цього річ було представлено до нагородження Грамотою відділу освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Попович Т.М., вчителя початкових класів Долинянської,  Турецьку А.В., вчителя математики Керстенецької ЗОШ І-ІІ та Давню М.О., вчителя історії та правознавства Недобоївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Бурхливими оплесками та подарунками вітали на святі найдорожчих гостей – ветеранів педагогічної ниви, які впродовж багатьох років свій розум, душу та здоров’я віддавали дітям та ділилися з ними своїм досвідом.

Також не  оминули увагою  вчителів, які в цьому році святкували ювілейну дату з дня свого народження.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для освітян з вуст ведучих: Гулей Наталії  та Боднар Софійки, Перебиківського Олександра та Грубляка Станіслава. 

 Окрасою свята стали вокальні та хореографічні композиції від юних талановитих артистів, що представляли   заклади освіти, підпорядковані Недобоївській сільській раді. 

Наприкінці заходу освітяни поділилися своїми враженнями щодо свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь