Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар: "Бухгалтерська абетка від фахівців" в Недобоївській громаді пройшов досить активно і дискусійно

Дата: 13.09.2019 19:35
Кількість переглядів: 940

Семінар, який 12 вересня пройшов на базі Центру економічного зростання в нашій громаді зібрав немалу кількість бухгалтерів та підприємців, які мали унікальну нагоду не тільки прослухати необхідну для їхньої роботи важливу інформацію підготовлену фахівцем, а й отримати відповіді на поставлені питання, які їх цікавили.

Семінар проводив фахівець - аудитор Чернівецької філії Київської аудиторської компанії "Центр професійного аудиту" Людмила Осадчук. Досвід компанії становить понад 10 років.

Людмила підготовила матеріал на тему: "Бухгалтерська абетка для фахівців: тонкощі нарахування заробітної плати". В даній темі було розкрито відповіді на такі питання, як: індексація заробітної плати, коригування виплат при обчисленні середньої зарплати, види та тривалість відпусток. Також Людмила ознайомила учасників семінару із Постановою КМУ від 12.10.2012 р. №1170 Перелік видів виплат, що здійснюються за рахунок коштів роботодавців, на які не нараховується єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Висвітлені питання були досить практичними і потрібними для правильного здійснення підприємницької діяльності.

Учасники приймали активну участь в обговоренні та буквально "засипали" фахівця практичними питаннями, з якими стикаються самі при здійсненні своєї діяльності.

Семінар став досить корисним не тільки завдяки почутій на ньому інформації, але й можливій подальшій співпраці сторін діалогу. Людмила радо прийняла пропозицію подальшого спілкування з учасниками семінару з наданням консультацій та практичних порад.

Проект «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»” Глибоцькою селищною радою спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»>

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь