Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар: "Бухгалтерська абетка від фахівців" в Недобоївській громаді пройшов досить активно і дискусійно

Дата: 13.09.2019 19:35
Кількість переглядів: 908

Семінар, який 12 вересня пройшов на базі Центру економічного зростання в нашій громаді зібрав немалу кількість бухгалтерів та підприємців, які мали унікальну нагоду не тільки прослухати необхідну для їхньої роботи важливу інформацію підготовлену фахівцем, а й отримати відповіді на поставлені питання, які їх цікавили.

Семінар проводив фахівець - аудитор Чернівецької філії Київської аудиторської компанії "Центр професійного аудиту" Людмила Осадчук. Досвід компанії становить понад 10 років.

Людмила підготовила матеріал на тему: "Бухгалтерська абетка для фахівців: тонкощі нарахування заробітної плати". В даній темі було розкрито відповіді на такі питання, як: індексація заробітної плати, коригування виплат при обчисленні середньої зарплати, види та тривалість відпусток. Також Людмила ознайомила учасників семінару із Постановою КМУ від 12.10.2012 р. №1170 Перелік видів виплат, що здійснюються за рахунок коштів роботодавців, на які не нараховується єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Висвітлені питання були досить практичними і потрібними для правильного здійснення підприємницької діяльності.

Учасники приймали активну участь в обговоренні та буквально "засипали" фахівця практичними питаннями, з якими стикаються самі при здійсненні своєї діяльності.

Семінар став досить корисним не тільки завдяки почутій на ньому інформації, але й можливій подальшій співпраці сторін діалогу. Людмила радо прийняла пропозицію подальшого спілкування з учасниками семінару з наданням консультацій та практичних порад.

Проект «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»” Глибоцькою селищною радою спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини»>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь