Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знання англійської сьогодні не розкіш, а необхідність. Недобоївська громада не тільки усвідомлює це, але впевнено крокує до підвищення рівня знання англійської серед своїх жителів

Дата: 06.09.2019 14:28
Кількість переглядів: 1060

В Недобоївській громаді рівень знання англійської мови зростає завдяки активній діяльності гуртка «Розмовляємо англійською», започаткований випускницею Київської гуманітарної академії Ольгою Мазур.

Це історія не тільки активного зростання рівня знань іноземної мови в нашій громаді, але й успіху, якого можна досягнути, завдяки власній креативності та кмітливості, кожному старанному пересічному жителю громади. І цим самим зробити власний внесок у її розвиток.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДаний гурток діє вже близько 7-и років. «Ідею започаткування гуртка з вивчення англійської мови мені подав мій брат – ділиться Оля. Перші діти з’явилися ще в 2012 році. Все почалося з 10-ти дітей». А сьогодні заняття з вивчення англійської мови відвідують вже 65 дітей, віком від семи до сімнадцяти років. Учні, які навчаються в 10-му класі, знаходяться на рівнях Intermediate – Upper Intermediate, а найбільш старанні з них, можуть вільно розмовляти англійською, навіть з корінними жителями Америки. Підтвердженням цьому став дружній візит до нашої громади громадянки США – Емілі Ессі, представника Корпусу Миру. Гостя протягом тривалого часу співпрацювала з Олею та її учнями, що було чудовою нагодою не тільки отримати досвід, а й перевірити власні знання. Найбільш старанні учні могли вільно спілкуватися з Емілі та бути не тільки учасниками, а й співорганізаторами різних заходів, які проводила американська гостя.

Фото без описуФото без описуРазом з Ольгою, учасники гуртка не тільки вивчають іноземну мову, але й досить весело та продуктивно проводять час. Минулого Різдва спільною працею вони провели благодійний ярмарок, а на зібрані кошти закупили необхідні речі для інтернату.

Фото без описуФото без описуДивлячись на історію Ольги Мазур, хочеться, щоб вона для багатьох жителів громади послужила надихаючим прикладом в тому, що не зважаючи на обставини, час і навіть фінансові ресурси, можна досягнути успіху, завдяки власній креативності та старанності. А діяльність гуртка з вивчення англійської є надзвичайно корисною і просто необхідною на сьогодні, в час активної співпраці з Європейським Союзом та великих можливостей, які витікають з цієї спрівпраці.

Тому Недобоївська громада пишається своїми громадянами, та їх вкладом в її економічний, соціальний та освітній розвиток.

Інформація підготовлена Центром економічного зростання. 

#M4EG #Різні_громади_спільні_рішення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь