Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як Центри економічного зростання творять нові сенси в громадах

Дата: 29.08.2019 12:18
Кількість переглядів: 569

Центр економічного зростання громади - це місце громадського діалогу, призначене для налагодження зв'язків, досягнення співпраці, побудови продуктивних ефективних відносин з метою зростання громади, між місцевими підприємцями, молоддю та іншими активними громадянами.

Фото без опису

Для досягнення поставлених цілей, в рамках проекту #M4EG #Різні_громади_спільні_рішення було створено Центри економічного зростання (далі - Центр) в 10-ти громадах Чернівецької області.

Центри слугують ефективним майданчиком для різного роду громадських ініціатив та платформою для продуктивної співпраці, зокрема місцевого бізнесу та активної молоді.

На базі Центру проводяться тематичні тренінги, майстер-класи, інтерактивні зустрічі, брейн-ринги на теми бізнесу, з фінансових питань, молодіжної політики, децентралізації та інші.

Завдяки роботі Центру в Недобоївській громаді вже вдалось активізувати громадськість для спільної співпраці та діалогу, особливо молодих активістів. Через різного плану зустрічі, тренінги та семінари було пробуджено свідомість громадян до розуміння власної відподальності у зростанні своєї громади та залучення їх до участі в прийнятті рішень щодо розвитку своєї громади.

Через роботу Центру до громади було залучено також багато громадських активістів області, які неодноразово здійснювади дружні візити до громади та проводили тематичні заходи для місцевих жителів.

Крім того, діяльність Центру висвітлювалась неодноразово в засобах масової інформації, що є також хорошою рекламою громади. Зокрема, одна із публікацій про роботу Центру на Букінфо, з якою можна ознайомитися на сайті https://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=114792&fbclid=IwAR0At7UK3n-c6EMP2VmjXqXp33weAwD6FunSzjP5FNnOLTrtdjrWbguD_uo

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь