Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Децентралізація на практиці ІІ вчимося один від одного".

Дата: 24.07.2019 16:10
Кількість переглядів: 700

9-10 липня пройшов корисний та мотиваційний семінар проекту "Децентралізація на практиці ІІ вчимося один від одного" в м. Чернівці, в якому взяли участь представники влади та громадські активісти від територіальних громад Чернівецької області.

Від Недобоївської громади учасниками семінару стали: адміністратор Центру економічного зростання Ольга Палій та член Молодіжної Ради Недобоївської громади Юліана Палій.

Захід був багатий на практичний досвід, результати та досягнення громад, якими ділилися учасники, а також практичні поради і рекомандації для покращення добробуду громади в 4-х сферах: освіта, інвестиції, міжмуніципальне співробітництво, культура.

Проект, направлений дати поштовх до позитивних змін у громаді, є досить корисним на сьогодні, коли децентралізація відкриває шлях для багатьох таких перемін. Кожний учасник ділився проблемами та досягненнями у своїй громаді.

Координатор проекту Тарас Прокоп поділився своїми рекомендаціями та баченням в сфері покращення добробуду громад.

Однією з напрямків проекту є проведення Локального аналізу на рівні громади задля виявлення існуючих проблем та, на їх основі, потрібних змін.

Ми часто сьогодні критикуємо стан в своїх громаді, бачимо проблеми, недоліки, однак чи готові ми щось змінювати, адже майбутнє залежить від кожного жителя громади рівноцінно. Тому давайте говорити про проблеми ради їх виправлення, а ради критики!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь