Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Футбольний турнір між командами Хотинського, Кельменецького та Новоселицького району на сільському стадіоні с. Недобоївці пройшов захоплююче і незабутньо!

Дата: 23.07.2019 23:47
Кількість переглядів: 1075

З 1 по 5 липня на території спортивного майданчика с. Недобоївці (облаштованого за рахунок виграного проекту) пройшов любительський футбольний турнір між командами трьох районів: Хотинського, Новоселицького та Кельменецького. Турнір під назвою "Шкіряна перлина Буковини" організований християнською групою любителів футболу, проводиться ще з 2011 року і має на меті, окрім виграшу кубка, поширення та практикування християнських принципів і норм поведінки в тій сфері побуту, де їх, напевно, найважче проявляти, особливо, чоловічій половині нашого людства.

У турнірі взяли участь 6 команд: дві команди із с. Недобоївці, с. Анадоли (Хотинського району); с. Малинівки, с. Драниця (Новоселицького району); с. Мошанець (Кельменецького району).

Фото без описуФото без описуФото без описуПереможцями цієї захоплюючої спортивної боротьби стала команда с. Драниця, 2-е місце посіли Недобоївці, 3-е місце Анадоли. Окрім морального задоволення, переможці отримали Кубок та солодкий приз.

Перед фіналом відбувся матч між командами організаторів та ветеранів, жителів с. Недобоївці, перемогу в якій завоювали ветерани футболу.

На змаганнях, окрім великої кількості вболівальників та фанатів зі всього району, змогли бути присутніми та звернутись зі словом до присутніх голова Недобоївської сільської ради Юрій Юзва та адміністратор Центру економічного зростання Недобоївської громади.

Фото без описуТурнір став чудовим майданчиком для об'єднання та дружнього спілкування багатьох жителів різних громад всього Хотинського району, можливістю побачити колишніх та знайти нових знайомих, та, зрештою, мостиком для подальшої співпраці в інших сферах життя наших громад. Адже тут були присутніми не тільки пересічні жителі, але й представники влади, церкви, школи, інших структур громад.

Завдяки таким заходам громада може усвідомити, що разом вона сильна перемагати і досягати більших результатів, ніж поодинці. А це мета наших проектів і децентралізації загалом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь