Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волонтери з Німеччини завітали до Недобоївської громади!

Дата: 18.06.2019 14:57
Кількість переглядів: 630

Нещодавно наша громада мала чудову нагоду на базі Центру економічного зростання приймати гостей - волонтерів з Німеччини, а саме з міста Корбах. Закордонні гості завітали з метою ближче ознайомитись з роботою українських волонтерів-пожежників в Недобоївській громаді, з якими вже не перший рік мають теплі і дружні відносини. Адже сама ідея волонтерства, яка спочатку зародилась в серці приватного підприємця з Недобоївців В'ячеслава Тодосійчука, якраз була ним взята з досвіду німецьких добровольців-пожежників, в яких чоловік гостював.

Реалізовуючи цю ідею в своїй громаді, В'ячеслав Тодосійчук, продовжував підтримувати тісні відносини з волонтерами Німеччини.

Фото без опису12 квітня добровольці-пожежники подарували команді волонтерів Недобоївської громади новий пожежний автомобіль, який офіційно передали в своєму місті Корбах. Голова Недобоївської громади Юрій Юзва разом з приватним підприємцем В'ячеславом Тодосійчуком, головою Хотинської РДА Петром Допіряком, та народним депутатом Максимом Бурбаком мали за честь отримати цей подарунок.

Фото без описуФото без описуФото без описуТепер наші дорогі гості вирішили з дружнім візитом завітали до нашої громади, щоб подивитись на роботу Недобоївської волонтерської команди.

Фото без описуФото без описуНедобоївська громада вдячна за такі щедрі подарунки та підтримку волонтерства в нашій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь