Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Садочок с. Долиняни відсвяткував 8 березня!

Дата: 13.03.2019 15:39
Кількість переглядів: 885

Нарешті, після холодної  зими, настав  довгоочікуваний  березень – пора дзвінких краплинок, веселого вітерцю та   перших квітів, зігрітих яскравими сонячними променями.  Разом з ним завітало до нас свято весни, надії, краси та любові – Міжнародний жіночий день 8 Березня.  

Вихованці ДНЗ с.Долиняни  з  нетерпінням чекали на свято та  старанно готувалися до нього: своїми руками готували вітальні листівки,  вивчали вірші, танці, інсценівки щоб привітати своїх   найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь, бабусь, сестричок.  

                  Святковий  захід  в дошкільному закладі відбувся  7 березня. У цей день у дитячий садок завітало багато гостей. Їх, у яскраво  прикрашеній залі, зустрічали  радісні  діти, які  перетворилися на маленьких творців добра і краси.  Мами зачудовано вгадували свої портрети, розглядали виставку малюнків  «Мама – весна»,  де дітки за допомогою олівців та фарб  відтворили свої  почуття та уявлення про сім'ю, весну,  життя  та радість. Під час виступів  вихованці дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками,   майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. Частівки та  гуморески додавали веселого настрою, а ліричні пісні, якими діти висловили свою любов,  бажання завжди оберігати    мамине  серце,   розчулили   присутніх до сліз.

Багато ніжних, добрих слів, сердечних побажань  прозвучало в цей день. 

Мами та бабусі були щиро вражені привітаннями, талановитими виступами своїх дітей, доброзичливою атмосферою свята. А  діти раділи тому, що  змогли подарувати ще одну краплинку радості та щастя своїм рідним. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь