Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мультикультуралізм, різноманітність і толерантність

Дата: 01.03.2019 16:00
Кількість переглядів: 1124

Волонтером Корпусу Миру Емелі Ессі у співпраці з відділом освіти, молоді та спорту Недобоївської сільської ради  1 березня 2019 року на базі Центру економічного зростання   Недобоївської ОТГ проведено семінар на тему «Мультикультуралізм, різноманітність і толерантність» для учнів 9-х класів закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих Недобоївській сільській раді.

Емілі Ессі була приємно здивована станом речей в навчальних закладах громади , оскільки як завірили учні , то вони майже не зустрічають дискримінацію в повсякденному житті .

    Для учнів виступили спікери на теми релігії світу (Мазур Вікторія, політолог), з права людини (Грубляк Ростислав, адміністратор ЦНАП Недобоївської сільської ради). Також взяла участь в заході учениця Недобоївської школи Масляковська Анастасія , вона розповідала про такі протилежні поняття як Дискримінація та Толерантність . За словами школярів ,  їм сподобалися теми про які розповідалося , але молодь висловила й побажання щодо наступних заходів , які будуть організовуватися в громаді .

Наприкінці семінару між спікерами та  учнями  тривав доволі насичений діалог про Бюджет участі в громаді та перспективу  створення молодіжної ради в ОТГ , в процесі діалогу стало зрозуміло що обом сторона цікаві дані теми. Зокрема учні виявили інтерес до написання проектів та вирішенні своїх проблем за рахунок коштів громади в рамках Бюджету участі . А ще запропонували провести тематичну зустріч щодо створення молодіжної ради з детальним розбором даного способу волевиявлення молоді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь