Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старт нового сезону Бюджет Участі Недобоївської ОТГ

Дата: 01.03.2019 10:34
Кількість переглядів: 938

Старт нового сезону Бюджет Участі Недобоївської ОТГ, і першим заходом в рамках реалізації даної програми стала тематична зустріч яка відбулася в приміщенні Центру економічного розвитку Недобоївської ОТГ 26.02 . В цій зустрічі взяли участь директорка Чернівецького ЦРМС Тетяна Татарчук , Наталія Гусак ,з допомогою них проводилося обговорення важливих моментів в процесі формування та реалізації проектів від громадян , та кращі практики від спеціалістів які вже не один рік працюють з такою програмою . Під час обговорення піднімалося питання  проблематичності в зацікавленні населення до участі в програмі, та питання залучення молоді до написання та реалізації проектів в рамках Бюджету участі .

Фото без опису

  Щодо залучення молоді , то питання вирішилося саме собою , оскільки активні представники від молоді також брали участь в обговоренні , і висловили свою думку щодо намірів брати участь в написанні проектів та спрямованість цих проектів . Як результат короткої дискусії  було прийнято рішення про початок роботи в напрямі створення молодіжної ради в ОТГ , як б і займалася питаннями молодіжної політики в наших населених пунктах .

Фото без опису

  В цілому всі учасники зустрічі були дуже задоволені процесом обговорення та результатами які були досягнуті в процесі дискусій , а саме : узгоджено терміни проведення  всіх необхідних заходів в рамках бюджету участі .

 Отже , за запланованим розкладом заходів – з 01 по 31 березня тривати період написання проектів авторами та їх подача , з 01-30 квітня буде проводитися голосування за проекти ,  а з 10 травня до 31 грудня 2019 року буде тривати реалізація проектів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь