Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 18.02.2019 18:03
Кількість переглядів: 821

12 лютого на території Недобоївської ОТГ, а саме в кафе «2000» с. Недобоївці, відбулася зустріч з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану під назвою «ІЗ КРОВ’Ю ПЕРЕМІШАНА СЛЬОЗА».

Фото без описуФото без опису«Сьогодні ми з вами поринемо в події тих днів, згадаємо героїв тієї страшної війни. 30 років минає  з часу виведення радянських військ, події в цій країні залишаються живим болем для багатьох колишніх солдатів і офіцерів, що воювали на тій жорстокій війні…», такими словами та під звуки тематичної музики ведучі святкової події розпочали її.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуНа зустріч були запрошені учасники бойових дій в Афганістані та інших країнах, які проживають на території Хотинського району Чернівецької області. Особливими гостями свята були народний депутат України Бурбак Максим Юрійович, заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Василь Гостюк, а також сольні виконавці пісень, гурт «Екпромт» та автор віршів на військову тематику Валентина Біла.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуВодночас болюча та радісна подія залишила слід в багатьох серцях. В одних – радість зустрічі після довгої розлуки, в інших – тривогу і біль втрати близької душі. Такі події ще раз нагадують, наскільки дорогоцінним є мир, і до чого призводить ненависть, ворогування і незгоди. Наша країна сьогодні знову несе наслідки цих злих речей. Тому нині варто, як ніколи, задуматись над тим, що кожен із нас сіє і несе в цей світ особисто: добро чи зло, життя чи смерть. Ми сьогодні будуємо майбутнє своїм дітям. Хочеться, щоб вони колись раділи тим життям і цінностями, які передали їм їхні батьки. Тільки з Богом ми зможемо побудувати міцну і сильну країну, без війни і зла!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь