Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маркетингове просування громади

Дата: 03.08.2018 15:55
Кількість переглядів: 1039

1 серпня в межах ініціативи «Мери за економічне зростання» у м.Київ відбувся тренінг для громад – підписантів з питань маркетингу та брендування територій. Глобальні тенденції задають напрями змін у всьому світі: відбувається зміна цінностей, змінюється світогляд та спосіб життя, виникає потреба балансування економіки, екології, соціальних питань з метою забезпечення тривалого сталого розвитку. Це впливає на інвестиційні рішення.

В інформаційному полі стає дуже мало позитивної інформації. На розвиток території впливає також і розвиток цифрових технологій. Як серед цих чинників знайти доступні та корисні інструменти для маркетингу громади – йшлося на тренінгу.  Участь у заході взяв заступник голови громади Андрій Дранчук. В рамках тренінгу він запропонував увазі учасників підготовлений проект проморолика про економічний потенціал громади. Він потребує додавання ще декількох кадрів, які можна буде відзняти восени – і наша громада отримає один із інструментів маркетингового просування громади, про які йшлося на навчанні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь