Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічне планування - необхідний засіб розвитку.

Дата: 05.05.2018 09:45
Кількість переглядів: 892

В Недобоївську ОТГ завітали гості з Києва, з метою допомогти розвинути різні напрями діяльності місцевої влади. Зокрема була проведена робоча зустріч по стратегічному плануванню , яку провів Маркіян Дацишин . На робочій зустрічі визначалися і обговорювалися сильні і слабкі сторони громади, основні проблеми які необхідно вирішити , та питання  на які потрібно звернути увагу та розбирали саме поняття стратегічного планування.

Фото без опису

Слабкі і сильні сторони визначали по представникові громад  в кожній із сфер , які наводили позитивні і негативні сторони  в своїй галузі . Зокрема розглядалися три галузі : Медицина , Освіта та Бізнес, де й була обговорена основна проблематика в кожній із галузей.

Фото без опису

Фото без опису

Також Маркіян Дацишин розповідав про важливість комунікації між громадою та населенням , «Комунікація – наше все» говорив  представник від інституту громадянського суспільства , оскільки люди повинні знати що у них в громаді відбувається ,і не бути пасивними до подій в ній.

А ще , було обговорення статистики напередодні зібраної колегами з Києва за співпрацею з Недобоївською ОТГ , яка показала досить великий рівень пасивності населення , але в той же час суттєва частина населення задоволена діяльністю громади і тим що села об’єдналися в ОТГ.

Наприкінці робочої зустрічі було визначено основні напрямки діяльності і призначено певний перелік людей які будуть відповідальні за стратегію в кожному з напрямків .  Протягом двох місяців має бути побудована стратегія розвитку кожного з них , і шляхи вирішення проблем  визначених на семінарі.

Пізніше Сергій Дятленко  презентував концепцію нової  Української школи . Розповідав що зміниться для учнів та викладачів , про позитивні наслідки реформи і необхідність реформи .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь