Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стратегічне планування - необхідний засіб розвитку.

Дата: 05.05.2018 09:45
Кількість переглядів: 821

В Недобоївську ОТГ завітали гості з Києва, з метою допомогти розвинути різні напрями діяльності місцевої влади. Зокрема була проведена робоча зустріч по стратегічному плануванню , яку провів Маркіян Дацишин . На робочій зустрічі визначалися і обговорювалися сильні і слабкі сторони громади, основні проблеми які необхідно вирішити , та питання  на які потрібно звернути увагу та розбирали саме поняття стратегічного планування.

Фото без опису

Слабкі і сильні сторони визначали по представникові громад  в кожній із сфер , які наводили позитивні і негативні сторони  в своїй галузі . Зокрема розглядалися три галузі : Медицина , Освіта та Бізнес, де й була обговорена основна проблематика в кожній із галузей.

Фото без опису

Фото без опису

Також Маркіян Дацишин розповідав про важливість комунікації між громадою та населенням , «Комунікація – наше все» говорив  представник від інституту громадянського суспільства , оскільки люди повинні знати що у них в громаді відбувається ,і не бути пасивними до подій в ній.

А ще , було обговорення статистики напередодні зібраної колегами з Києва за співпрацею з Недобоївською ОТГ , яка показала досить великий рівень пасивності населення , але в той же час суттєва частина населення задоволена діяльністю громади і тим що села об’єдналися в ОТГ.

Наприкінці робочої зустрічі було визначено основні напрямки діяльності і призначено певний перелік людей які будуть відповідальні за стратегію в кожному з напрямків .  Протягом двох місяців має бути побудована стратегія розвитку кожного з них , і шляхи вирішення проблем  визначених на семінарі.

Пізніше Сергій Дятленко  презентував концепцію нової  Української школи . Розповідав що зміниться для учнів та викладачів , про позитивні наслідки реформи і необхідність реформи .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь