Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у IV Форумі енергоефективного партнерства '18

Дата: 02.05.2018 14:08
Кількість переглядів: 797

За ініціативи Асоціації органів місцевого самоврядування Чернівецької області “Агенція розвитку громад Буковини» та за підтримки програми "ULEAD з Європою" 27 квітня 2018 р. представники об'єднаних територіальних громад Чернівецької області мали можливість стати учасниками IV Форуму енергоефективного партнерства '18 ЕСКО: Успіхи та перспективи. Нові механізми сталого фінансування енергоефективності місцевих громад. В складі делегації від Недобоївської ОТГ у Форумі взяв участь заступник голови Андрій Дранчук.

На IV Форумі енергоефективного партнерства '18 ЕСКО піднімались такі важливі питання, як енергоефективність державних об`єктів, ЕСКО в районах та малих містах, нові інструменти підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках та інше. Учасники Форуму мали змогу ознайомитись з успішним досвідом ЕСКО-механізму.

На важливості розвитку сфери енергоефективності в країні наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. За його словами, кожен відсоток зменшення споживання по енергоносіям – це додаткові технології, робочі місця та зменшення валютного навантаження на бюджет країни.

Україна твердо крокує шляхом до енергонезалежності! Пріоритетною сферою для реформ у сфері енергоефективності залишаються житлові та громадські будівлі. Окрім житлового сектора, масштабна термомодернізація необхідна для бюджетної сфери. Це щонайменше 70 тис. дитсадків, шкіл, університетів, лікарень та інших установ, наголосив Голова Держенергоефективності Савчук Сергій.  Для вирішення цього питання широко впроваджуватимуться дієві європейські інструменти підвищення рівня енергоефективності – енергосервіс та енергоменеджмент. 

?????????»?????° ?????? Vinogradova Raisa.?????????»?????° ?????? Vinogradova Raisa.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь