Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Через негоду заборонено рух на автошляхах у двох областях, в одній – обмежено

Дата: 09.02.2018 12:42
Кількість переглядів: 992

У Чернівецькій області насипало до 35 см снігу. Синоптики облгідрометцентру кажуть, що це був найсильніший снігопад цієї зими

Вранці 9 лютого в Україні заборонено рух на автошляхах у двох областях, крім того, обмежено рух ще в одному регіоні. Правопорядок на автошляхах охороняють майже 320 поліцейських.

Станом на 8.00 год. 9 лютого заборонено рух транспорту на окремих автошляхах у Вінницькій та Івано-Франківській області (ця заборона діє з 19.00 годин 8 лютого). Водночас ускладненим залишається рух на автошляху Т-23-12 «Гусятин – Городок». Там біля с. Івахнівці Городоцького району на узбіччі залишаються 20 вантажних автомобілів. Правопорядок на автошляхах охороняють 318 поліцейських. Крім того, до ліквідації наслідків негоди залучено 1622 одиниць снігоприбиральної техніки. Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Тим часом за даними синоптиків у західних, північних областях та на сході держави прогнозуються снігопади, на дорогах – ожеледиця.

Ситуація на дорогах Буковини

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області інформує,  що станом на 08:00 годину 9 лютого проїзд автодорогами загального користування державного значення області забезпечено.

Тимчасове ускладнення проїзду великоваговими транспортними засобами виключно із-за їх технічного стану  спостерігається на підйомах в районі с.Рингач Новоселицького району на автомобільній дорозі Н-03 Житомир - Чернівці, на об’їзній дорозі м.Чернівці та в районі с.Звенячин на автомобільній дорозі М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест).

Всю ніч у на території Чернівецької області не припинялись снігоопади, товщина снігового покрову досягла 35 см. Покриття доріг – засніжене, температура повітря на території області – від 5 градусів морозу, вдень очікується до 1 градуса тепла.

Дорожники працюють у посиленому цілодобовому режимі. Продовжуються роботи з розчистки доріг від снігу та оброблення протиожеледними матеріалами проїзної частини доріг, для цього задіяно 60 одиниць техніки та  знаходиться на чергуванні  4 одиниці, працює 184 дорожніх робітників.

Для підсипки доріг автодорожниками Буковини за цю ніч використано 1300 тонн піщано-соляної суміші, 3200 л бензину та 4600 л дизельного палива.

З метою зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та недопущення аварійних ситуацій на дорогах, Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області звертається до водіїв з проханням бути максимально пильними й уважними, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. Також звертаємося до пішоходів! Дбайте про власну безпеку, переходьте дорогу лише у встановлених місцях.

Фото без опису

Джерело: http://www.hotvisti.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь