Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Мультимедійне обладнання"

Дата: 01.07.2024 12:25
Кількість переглядів: 24

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Комплекти мультимедійного обладнання; 32320000-2 – Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (32322000-6 Мультимедійне обладнання) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-07-01-003399-a

 

Очікувана вартість закупівлі :  596300,00 грн. з ПДВ.

Кількість

Інтерактивна дошка – 7 шт.; інтерактивна панель – 1 шт.; багатофункціональний пристрій – 9 шт.

 

КЕКВ: 3110

Термін поставки:

По 31 серпня 2024 року включно.

 

Місце поставки:  Долинянська гімназія по вул. Макаренка, 3, с. Долиняни Дністровського району Чернівецької області;  Керстенецька гімназія по вул. Героїв Майдану, 27 с.  Керстенці Дністровського району Чернівецької області; Зарожанський ліцей по вул. Перемоги, 3 с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області; Ставчанська гімназія з дошкільним підрозділом та початковою школою по вул. Головній,1 с. Ставчани Дністровського району Чернівецької області; Недобоївський ліцей імені Григорія Томіна с. Недобоївці, вул. О.Кобилянської, 32А Дністровського району Чернівецької області; Опорний заклад освіти – Шировецький ліцей с. Ширівці, вул. Молодіжна, 18, Дністровського району Чернівецької області

Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 №275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових ) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Також при визначені очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

№ з/п

Назва обладнання

Характеристики

К-ть

Комплект мультимедійного обладнання. Тип 3

  1.  

Інтерактивна панель

мінімальна діагональ не менше 75″;

мінімальна роздільна здатність зображення 3840 × 2160 пікселів;

дотикова технологія управління контентом за допомогою дотиків пальців руки або стилуса/маркера;

захисне, загартоване, антиблікове скло екрану;

ресурс роботи матриці не менше 30 000 годин;

Кількість одночасних дотиків: не менше  20

вбудована акустична система потужністю не менше 10 Вт

наявність зовнішніх інтерфейсів USB, VGA, HDMI та LAN (RJ45);

мобільний стенд для транспортування в приміщенні;

Базове програмне забезпечення для інтерактивної панелі попередньо встановлена ОС з безкоштовними оновленнями

можливість створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту

Єдиний програмний комплекс для створення, перегляду та програвання  навчального вмісту (зазначити виробника ).

Сумісний з операційною системою

Підтримує імпорт створених файлів різних форматів.

Містить функціонал створення та зміни (рухати, клонувати, перевертати, змінювати розмір, блокувати, редагувати, робити прозорим) об’єктів  за допомогою стандартних засобів програмного забезпечення.

Містить вбудований інструмент запису екрану з  функцією запису та збереження  робочого стола або його обраної зони.

Містить функціонал автоматичного оновлення.

 Містить не менше 1200 вбудованих 3D моделей освітньої тематики українською мовою.

Містить інтерактивні інструменти для створення тестів.

Містить вільний доступ користувачів до не менше 100-та україномовних ліцензійних цифрових підручників 1-11 класів (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких підручників та копію договорів або cертифікатів про передачу прав  розробнику або офіційному дистриб’ютору на території України спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення, видавництвом підручників, або інших документів на надання прав на використання навчальних видань (підручників), які належать видавництву, з метою їх розміщення  та надання вільного доступу користувачам спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення. Такий документ повинен містити повний перелік підручників які є предметом цього документу)

Містить готову бібліотеку цифрових уроків українською мовою у кількості не менше 300 уроків (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких уроків).

Містить інструменти створення та поширення власних цифрових уроків та інтерактивного контенту.

Зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ повинна здійснюватися в хмарному центрі обробки даних (ХЦОД), що забезпечує комплексну систему захисту інформації (КСЗІ) відповідно до вимог законодавства України. (Учасник повинен надати підтверджуючі документи (копія договору тощо), на підтвердження того що зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ відбувається в ХЦОД який на момент подання тендерної пропозиції Учасника має чинний атестат відповідності КСЗІ, зареєстрований Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України (надати копію атестата, без документів, що є його невід’ємною частиною)

Підписка (ліцензія) – не менше 1-го року

Учасник повинен надати лист про надання висновку (схвалено/рекомендовано для використання в ЗНЗ) на  запропонований програмний комплекс виданий відповідним органом Міністерства освіти України (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»).

Учасник в складі тендерної пропозиції має надати Копію чинного на дату кінцевого строку подання тендерних пропозицій  висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на запропонований програмний комплекс(у разі якщо заявником експертизи є не учасник то в складі пропозиції необхідно надати дозвіл від заявника експертизи щодо використання зазначеного сертифікату).

Учасник повинен зазначити посилання на сайт виробника запропонованого Учасником програмного комплексу для перевірки вказаних характеристик вимогам Замовника та надати авторизаційний лист від виробника або офіційного дистриб’ютора на території України  із зазначенням ідентифікатора закупівлі та найменування Замовника (статус офіційного дистриб’ютора на території України підтверджується листом або сертифікатом від виробника).

У разі якщо учасник на виконання пункту щодо єдиного програмного комплексу пропонує до постачання декілька навчальних програмних забезпечень , кожне із них має відповідати зазначеним вимогам до єдиного програмного комплексу.

Для можливості перевірки відповідності вищезазначеним характеристикам, спеціалізоване програмне забезпечення навчального призначення повинно мати функцію безкоштовного пробного періоду - не менше 10 днів.

 

Додаткове обладнання:

USB-ТРАНСЛЯТОР ЕКРАНУ НОУТБУК-ДИСПЛЕЙ

Митттєва передача зображення з ноутбука на дисплей;

Порт підключення: USB

Робоча відстань: до 30 метрів

Підтримка ОС: Windows, MacOS

1

Комплект мультимедійного обладнання. Тип 1 (інтерактивний комплекс) у кількості 7 штук

До складу 1го комплексу входить:

  1.  

Інтерактивна дошка

Дошка прямої проекції з можливістю настінного кріплення;

робоча поверхня білого кольору, тверда, зі спеціальним антиблисковим покриттям, стійким до ушкоджень, розрахована, зокрема, для письма на ній маркерами на водній основі;

мінімальна діагональ не менше 75″.

Розмір та аспектне співвідношення робочої поверхні дошки має збігатися з розміром та аспектним співвідношенням проекційного зображення проєктора;

дошка повинна забезпечувати можливість управління контентом безпосередньо за допомогою дотиків пальців руки або стилуса/маркера;

Функція мультитач: Multi Touch  не менше 10 доторків

інтерфейс підключення: USB

гарантія на дошку не менше 3 років

Базове програмне забезпечення для інтерактивної дошки та мультимедійного проєктора:

для створення, перегляду та програвання інтерактивного навчального контенту;

сумісне з операційною системою (далі - ОС) ПК педагогічного працівника

Єдиний програмний комплекс для створення, перегляду та програвання  навчального вмісту (зазначити виробника ).

Сумісний з операційною системою

Підтримує імпорт створених файлів різних форматів.

Містить функціонал створення та зміни (рухати, клонувати, перевертати, змінювати розмір, блокувати, редагувати, робити прозорим) об’єктів  за допомогою стандартних засобів програмного забезпечення.

Містить вбудований інструмент запису екрану з  функцією запису та збереження  робочого стола або його обраної зони.

Містить функціонал автоматичного оновлення.

 Містить не менше 1200 вбудованих 3D моделей освітньої тематики українською мовою.

Містить інтерактивні інструменти для створення тестів.

Містить вільний доступ користувачів до не менше 100-та україномовних ліцензійних цифрових підручників 1-11 класів (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких підручників та копію договорів або cертифікатів про передачу прав  розробнику або офіційному дистриб’ютору на території України спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення, видавництвом підручників, або інших документів на надання прав на використання навчальних видань (підручників), які належать видавництву, з метою їх розміщення  та надання вільного доступу користувачам спеціалізованого програмного забезпечення навчального призначення. Такий документ повинен містити повний перелік підручників які є предметом цього документу)

Містить готову бібліотеку цифрових уроків українською мовою у кількості не менше 300 уроків (Учасник в складі тендерної пропозиції повинен надати посилання на перелік таких уроків).

Містить інструменти створення та поширення власних цифрових уроків та інтерактивного контенту.

Зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ повинна здійснюватися в хмарному центрі обробки даних (ХЦОД), що забезпечує комплексну систему захисту інформації (КСЗІ) відповідно до вимог законодавства України. (Учасник повинен надати підтверджуючі документи (копія договору тощо), на підтвердження того що зберігання та обробка інформації користувачів ПЗ відбувається в ХЦОД який на момент подання тендерної пропозиції Учасника має чинний атестат відповідності КСЗІ, зареєстрований Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України (надати копію атестата, без документів, що є його невід’ємною частиною)

Підписка (ліцензія) – не менше 1-го року

Учасник повинен надати лист про надання висновку (схвалено/рекомендовано для використання в ЗНЗ) на  запропонований програмний комплекс виданий відповідним органом Міністерства освіти України (ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»).

Учасник в складі тендерної пропозиції має надати Копію чинного на дату кінцевого строку подання тендерних пропозицій  висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи на запропонований програмний комплекс(у разі якщо заявником експертизи є не учасник то в складі пропозиції необхідно надати дозвіл від заявника експертизи щодо використання зазначеного сертифікату).

Учасник повинен зазначити посилання на сайт виробника запропонованого Учасником програмного комплексу для перевірки вказаних характеристик вимогам Замовника та надати авторизаційний лист від виробника або офіційного дистриб’ютора на території України  із зазначенням ідентифікатора закупівлі та найменування Замовника (статус офіційного дистриб’ютора на території України підтверджується листом або сертифікатом від виробника).

У разі якщо учасник на виконання пункту щодо єдиного програмного комплексу пропонує до постачання декілька навчальних програмних забезпечень , кожне із них має відповідати зазначеним вимогам до єдиного програмного комплексу.

Для можливості перевірки відповідності вищезазначеним характеристикам, спеціалізоване програмне забезпечення навчального призначення повинно мати функцію безкоштовного пробного періоду - не менше 10 днів.

1

  1.  

Мультимедійний проєктор з короткофокусним об’єктивом

світловий потік не менше 3500 ANSI люменів;

роздільна здатність проєктора повинна бути не менше XGA, 1024 × 768 пікселів, або WXGA, 1280 × 800 пікселів;

ресурс роботи лампи не менше 5000 годин у стандартному режимі;

Контрастність не гірше 20,000:1

проєктор повинен комплектуватись спеціальним підвісом,

який кріпиться безпосередньо над верхнім краєм інтерактивної дошки до стіни або до стелі;

відстань від об’єктива проєктора до площини проекції не більше 1 м;

довжина інтерфейсного дроту - не менша, ніж необхідна для підключення пристрою до ПК педагогічного працівника у місці його встановлення;

гарантія на проєктор не менше 3 років;

гарантія на лампу проєктора не менше 1 року або 1000 годин в робочому режимі

Акустична система вбудована в проєктор

потужність не менше ніж 16Вт

1

Мультимедійне обладнання

  1.  

Багатофункціональний пристрій

повинен забезпечувати друк у форматі паперу А4;

принтер та копір для друку кольорових та чорно-білих документів;

технологія струменевого друку;

швидкість друку не менше ніж 32 арк./хв.;

кількість кольорів не менше 4

стартовий комплект витратних матеріалів має забезпечувати не менше ніж 6500 видруків документів формату А4 із середнім заповненням сторінки не менше 5 %;

витратні матеріали для моделі пристрою мають бути доступними для придбання в Україні;

гарантія не менше 1 року

9

1.Технічні характеристики:

1.1.Товар повинен бути новим (таким, що не був у використанні).

1.2. Всі основні  компоненти  товару повинні бути оригінальними, заміна компонентів на не неоригінальні забороняється.

1.3. Транспортні послуги та інші витрати (пакування, тощо) повинні здійснюватися за рахунок Учасника про, що надається гарантійний лист в складі тендерної пропозиції

2. Інформацію про відповідність запропонованого до поставки Товару технічним та якісним вимогам Замовника,  підтвердити шляхом надання під час проведення процедури (повинні бути завантажені в електронну систему до кінцевого строку подання тендерних пропозицій) закупівлі сканованих копій наступних документів:

2.1. Порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника (обов‘язково зазначається виробник та модель для можливості перевірки запропонованого обладнання технічним вимогам Замовника)

2.2 Копію сертифікату відповідності на інтерактивну панель, інтерактивний комплекс – виданий уповноваженим органом

2.3. Авторизаційний лист від виробника інтерактивної панелі, інтерактивного комплексу  з вказанням назви замовника та номеру закупівлі.

2.4. Копію декларації про відповідність технічному регламенту з електромагнітної сумісності обладнання та копію декларації про відповідність технічному регламенту низьковольтного електричного обладнання (декларації мають містити печатку та підпис органу з оцінки відповідності) на інтерактивну панель, інтерактивний комплекс

 

У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника, відсутні вищевказані документи, що підтверджують якість товару або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.

 

Завірення документів печаткою необхідне лише у разі, якщо учасник використовує печатку у своїй господарській діяльності, якщо Учасник не використовує печатку то у такому разі надається довідка в довільній формі про ведення господарської діяльності без печатки.

У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент»».

 

Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, страхування та таке інше.

Доставка товару, завантажувальні-розвантажувальні роботи здійснюються представниками учасника та транспортом за рахунок учасника (постачальника).

Поставлені товари повинні бути якісними та без дефектів, укомплектованими і посвідчуватися відповідними сертифікатами.

При невідповідності якості Товару, та (або) дефектів Товару, та (або) будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики Товару - Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар за власний рахунок протягом 5 календарних днів з моменту повідомлення Замовника, сплативши всі супутні витрати по заміні неякісного Товару. Всі витрати, пов’язані із заміною неякісного Товару на якісний, здійснюються за рахунок Постачальника.

Товар повинен бути в упаковці, яка відповідає характеру Товару і захищає його від пошкоджень під час поставки. Товар повинен бути поставлений у непошкодженій упаковці.

Вимоги до упаковки.  Комплектація та маркування Товару повинні відповідати діючим нормативним документам. Товар повинен передаватися Замовнику в упаковці, яка відповідає характеру Товару, забезпечує його цілісність та збереження якості під час перевезення.

Вимоги до безпеки. Товар, що поставляється повинен відповідати встановленим для даного Товару технічним вимогам, що підтверджує якість Товару, забезпечує його безпеку для життя і здоров'я користувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь