Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття громадської кухні з можливістю мобільного переміщення кухонного обладнання, в рамках реалізації проекту спільно з партнерами громади Програмою DOBRE.

Дата: 11.06.2024 10:06
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

 

У Недобоївській громаді 🏘️ відкрили громадську кухню з можливістю мобільного переміщення кухонного обладнання.

🏫 5 червня в школі села Ширівці Недобоївської громади відбулося свято до Дня захисту дітей, в рамках якого маленьких учасників та їх батьків, гостів заходу познайомили також з новими можливостями, що з'явилися в рамках реалізації проекту спільно з партнерами громади Програмою DOBRE.

📈 Важливо зазначити, що проект реалізований в компоненті місцевого економічного розвитку і спрямований на підтримку місцевого бізнесу. Про всі деталі цих можливостей буде повідомлено в окремій новині вже найближчим часом 📰.

Фото без опису

Згадуючи миті свята, то чудовим доповненням до міні-концерту 🎶 для діток стало частування 🍽️ від місцевих кухарів 👩‍🍳👨‍🍳, які використовуючи можливості громадської кухні приготували смачні смаколики 🍪, місцевих підприємців, зокрема Пан Недоба, що з радістю відгукнулися та пригощали дітей смачним соком 🍹, морозивом 🍦, фруктами 🍏🍓.

Найбільш популярним місцем стала локація проведення майстер-класу 🧑‍🏫 від старости Керстенецького старостинського округу - Ростислава Грубляка, який показав можливості мобільного грилю в приготуванні смачного шашлику 🍢.

Під час візиту до Недобоївської громади, керівник Програми DOBRE Браян Кемпел, експерт з місцевого економічного розвитку Віталій Юрків, програмний спеціаліст координатор громади Марина Дудяк, спеціаліст з залучення громадськості Галина Скальська та Неля Малько - консультант з місцевого економічного розвитку відзначили підхід нашої громади до бажання всебічної підтримки жителів громади від дітей до бізнесу, який кожен по своєму долає виклики сьогоднішнього часу.

Впевнені, що разом в єдності та розумінні потреб будуть з'являтися не менш чудові результати співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь