Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платники податків Буковини за 4 місяці цього року отримали у територіальних центрах обслуговування 34,8 тис адмінпослуг

Дата: 10.05.2024 15:47
Кількість переглядів: 88

 

 

 

Про це  інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Відтак, за січень – квітень 2024 року фахівці територіальних центрів обслуговування Головного управління ДПС у Чернівецькій області надали платниками податків 34857 адміністративних послуг.  Слід відзначити, безпосередньо у ЦОПі платники отримали 23,7 тис сервісних послуг та 11,1 тис в електронному вигляді.

 

 

У податковому відомстві Буковини нагадують платникам, що отримати інформаційні, консультаційні та адміністративні послуги можна у 13-ти центрах обслуговування платників – адреси та контакти: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/.

 

 

Крім того, платники мають змогу спілкуватися з органами податкової служби за допомогою електронних сервісів, зокрема «Електронного кабінету», сервісу «InfoTАХ», мобільного застосунку «Моя податкова» без відвідування ЦОП. Такі сервіси запроваджено з метою забезпечення зручної взаємодії з платниками податків та надання якісних послуг у стислі терміни.

 

 

Наразі, найбільш актуальною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 13,7 тис. Також платники звертались за послугою щодо видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 4,4 тис.

 

 

Також значну кількість послуг було надано щодо отримання витягу з реєстру платників єдиного податку, реєстрації платником єдиного податку та внесення змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку, а це – 8,8 тис адмінпослуг.     

 

 

Перелік всіх адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС у Чернівецькій області розміщені на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги»: https://cv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/ 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь