Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прощання з героєм Віталієм Мусурівським

Дата: 02.04.2024 10:45
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

 

1 квітня у м. Львові попрощались з військовослужбовцем Віталієм Мусурівським, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Чин похорону відбувся у Гарнізонному храмі св. ап.Петра і Павла, прощання на площі Ринок. Поховали на Личаківському кладовищі.

Фото без опису

Віталій Мусурівський (04.10.1990-08.12.2023 ) Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Не зважаючи на отримане у бою поранення, після реабілітації одразу повернувся на фронт до побратимів. Проходив військове навчання за кордоном та здобув звання «молодший сержант».

Наприкінці 2023 року в грудні рідні втратили зв’язок із Віталієм. Його вдалося знайти тільки після 4-х місяців безперервних пошуків. Вшанувати героя прийшли (приїхали) його побратими, друзі, рідні, односельчани.

Фото без опису

Крик душі від втрати найрідніших не можливо нічим затамувати, час не заліковує, а лише вчить жити з цим болем. "Низько вклоняємося Віталію , висловлюючи йому та захисникам і захисницям, які віддали життя за нас і за нашу Україну, слова вдячності.

Нехай ті, хто захищають і боронять Україну від ворога, цю справу святу доведуть до кінця, нехай буде знищений ворог, нехай буде вільною, сильною, незламною наша Україна".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь