Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування "Дрова паливні"

Дата: 19.01.2024 16:22
Кількість переглядів: 62

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №1266 від 16.12.2020 року.

 

Предмет договору:

Дрова паливні; 03410000-7 – Деревина (03413000-8 – Паливна деревина) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 

Замовник:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради Дністровського району Чернівецької області, код ЄДРПОУ 41083319, село Недобоївці, вулиця Головна,28А.

 

Контактна особа: Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками під час проведення конкурентної процедури відкритих торгів – фахівець з публічних закупівель Гуменюк Олеся Миколаївна, тел. +38(099)7972306, e-mail. gumenyuk2016@ukr.net

 

З процедурою можна ознайомитися за посиланням:

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-01-19-011683-a.

Очікувана вартість закупівлі :  1 560 000,00 грн. з ПДВ.

Кількість та обсягДрова паливні1200 м3.

КЕКВ: 2275.

 

Термін поставки:

по 31.12.2024 року.

 

Місце поставки:  об’єкти балансової належності Замовника:

- Керстенецька гімназія по вул. Героїв Майдану, 27 с.  Керстенці Дністровського району Чернівецької області;

- Зарожанський ліцей Недобоївської сільської ради по вул. Перемоги, 3 с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області;

- Зарожанський ліцей Недобоївської сільської ради по вул. Головна, 49 с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області;

- Опорний заклад освіти – Шировецький ліцей по вул. Молодіжній, 18 с. Ширівці Дністровського району Чернівецької області;

- Недобоївський заклад дошкільної освіти по вулиці Козацької Слави, 15 с. Недобоївці Дністровського району Чернівецької області).

 

Розмір бюджетного призначення визначений сесією Недобоївської сільської ради на підставі попередніх розрахунків об’єктів балансової належності Відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради за потребою з урахуванням запланованих поточних завдань Замовника на 2024 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі. Замовником здійсювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни товарів, що містить в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель «ProZorro» щодо анологічних закупівель, проводились ринкові консультації.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

п/п

Найменування товару

Одиниці  виміру

К-сть, об’єм

Якісні характеристики предмету закупівлі

1

Дрова паливні

м3

1200

Дрова твердих порід, які класифікуються  за першою групою порід (дуб, бук, ясен, граб, клен, модрина тощо). В дровах не допускається зовнішня трухлява гниль. Дрова можуть бути як в корі, так і без кори. Учасник має забезпечити поставку дров твердих порід, у вигляді відрізків стовбурів, колод, полін, довжиною не  більше 2 метрів, товщина від 15 – 40 см,  допускається наявність кори не більше 5% на 1 м. куб., вологість не більше 40%. Дрова приймаються партіями, якість яких відповідає ТУ У16.1-00994207-005:2018.

Дрова повинні бути очищенні від сучків і гілок, висота сучків, що залишається не повинна перевищувати 3,0 см. Деревина призначена для використання у виробництві теплової  енергії, використовується у якості палива  в таких побутових пристроях для спалювання деревини як печі, каміни і системи центрального опалення, котли, тощо.

 

На запропонований товар під час його транспортування, виробництва, тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України.

Загальні умови поставки товарів:

-    строки поставки: з дати укладення договору до 31.12.2024 року.   Поставка товару здійснюється партіями, що погоджуються сторонами в залежності від фактичної потреби замовника. Всі дрова повинні бути доставлені згідно заявок. При необхідності, Замовник може вимагати поставку дрібними партіями.

-  поставка (передача) товару здійснюється, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця) в період з 08:30 по 16:30 год, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном.

Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає умовам чинного законодавства, зокрема, ТУУ-00994207-005:2018 «Деревина дров’яна. Класифікація, облік, технічні вимоги».

Постачальник зобов’язаний у момент передачі Товару надати в розпорядження Замовнику оригінали або завірені копії документів, що засвідчують відповідність Товару вимогам стандарту або технічних умов відповідно до діючого законодавства України, а також документи що посвідчують якість товару.

Замовник має право пред’явити Постачальнику вимоги та претензії щодо якості Товару у зв’язку з виявленими його недоліками.

Якщо товар виявиться дефектним або таким, що не відповідає умовам Договору, Постачальник зобов’язаний замінити дефектний товар. Всі витрати на повернення (заміну) неякісного Товару або Товару, що не відповідає замовленому, покладаються на Постачальника. Термін, протягом якого постачальник повинен замінити товар – не пізніше ніж протягом 3 днів з моменту письмового звернення Замовника.

            При прийомі товару, обсяг  товару має  відповідати обсягу,  який зазначений у супровідних документах.  Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представниками обох сторін.

            Постачальник повинен забезпечити поставку товару за адресами, що визначені умовами Договору, відповідно нормам чинного на території України законодавства, державним, міжнародним стандартам та вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля.

При поставці Товару повинні надаватися супровідні документи. При прийомі Товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначено у супровідних документах. Враховуючи те, що Замовник не забезпечений вимірювальним обладнанням, то відповідальність, передбачену Договором та чинним законодавством за достовірність та відповідність обсягів фактично поставленого Товару обсягам, вказаним у супровідних документах, несе Постачальник. Приймання-передача Товару здійснюється Сторонами в порядку, що визначається чинним законодавством України, з підписанням накладних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь