Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні в с. Недобоївці, відбулось відкриття проєкту "Облаштування простору для торгівлі" в рамках програми DOBRE.

Дата: 26.10.2023 19:35
Кількість переглядів: 234

Фото без опису


На урочистому відкритті були присутні численні гості, серед яких програмні спеціалісти програми DOBRE Олеся Хомин та Марина Дудяк, експерт з місцевого економічного розвитку Віталій Юрків, представниця УКМЦ Тетяна Вербицька, та Директор агенції розвитку громад Буковини Неля Борисівна Малько.

Задумки про проєкт почались ще з березня 2021 року. Саме з того часу почались роботи по облаштуванню торгового ряду.

Метою проєкту є: Розвиток місцевого підприємництва. Створення місцевого фермерського ринку, з метою заохочення місцевого населення до підприємництва; створення якісних умов для торгівлі та реалізації овочів та фруктів вирощених на території громади; облаштування зручного та безпечного місця зупинки автомобілів біля зони торгівлі.


Фото без опису


Експерт з місцевого економічного розвитку, Віталій Юрків, підкреслив, що децентралізація відкрила багато нових можливостей для розвитку громад. Керівництво громади тепер має більше можливостей для покращення надання послуг та ефективності. Важливо зазначити, що цей проєкт спрямований на підтримку місцевого бізнесу, і всі мешканці і підприємці мають можливість вплинути на те, яким буде цей простір. Громада отримала перемогу в конкурсі, і тепер на території проєкту буде працювати троє експертів - дизайнерів і архітекторів, які готові вислухати та врахувати ідеї всіх, хто цікавиться розвитком цього простору.


Фото без опису


Марина Дудяк поділилася своїми враженнями:
"За останні два роки я регулярно відвідую цю місцевість, приїжджаючи сюди практично кожен місяць. Ми з вами зустрічаємося на різних заходах та наші зустрічі стаються важливими моментами. Я б хотіла використати цю нагоду, щоб висловити вдячність Недобоївській громаді за вашу відданість та активну підтримку місцевих жителів у ці важкі часи. Наша спільна робота під егідою програми DOBRE об'єднує всі громади та єдину велику родину, і я хочу висловити вам подяку за вашу підтримку цієї програми."


Фото без опису


Сільський голова Юрій Михайлович підкреслив, що територія буде продовжувати зростати, створюючи унікальні можливості для місцевих мешканців, незалежно від сфери їхньої діяльності, для того, щоб продавати свою продукцію саме тут. Важливо також зазначити, що дана дорога має міжнародне значення, і це стає приводом для пишного пишання для всіх, хто приймає участь у створенні цього центру.
Юрій висловив щиру подяку всім, хто брав участь у реалізації проєкту і вірить у його успіх.


Фото без опису


Цей проєкт став можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) Недобоївська громада є партнером програми USAID DOBRE, що виконується організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь