Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

9 серпня в Ukrainian-Danish Youth House відбулася довгоочікувана подія – презентація українськомовної версії посібника "Мистецтво діалогу. Посібник із фасилітації діалогових воркшопів" - та зустріч спільноти "Школа Діалогу" .

Дата: 24.08.2023 02:09
Кількість переглядів: 121


Фото без опису


👥9 серпня в Ukrainian-Danish Youth House відбулася довгоочікувана подія – презентація українськомовної версії посібника "Мистецтво діалогу. Посібник із фасилітації діалогових воркшопів" - та зустріч спільноти "Школа Діалогу"💛 .


Посібник, який вийшов з-під пера талановитих молодих волонтерів з Йорданії, Єгипту, Тунісу та Данії, став результатом спільних зусиль їхньої роботи над проєктом "Амбасадори Діалогу" 🌍.


Фото без опису


👥Основною метою цього проєкту є боротьба з поляризацією та підтримка гармонійного співіснування між молоддю Данії та арабським світом через активний діалог.


Фото без опису


У цьому унікальному посібнику зібрано багато цінних досвідів волонтерів, які вже успішно провели безліч діалогових воркшопів 💡🤝. Він створений молоддю для молоді, і його основна перевага – в його зрозумілості та легкості застосування 🙌🤗. Навіть ті, хто раніше не мав жодного досвіду у проведенні воркшопів, зможуть відтепер розробляти та реалізовувати ефективні програми, спираючись на цей посібник 📊🗂️.


Фото без опису


🫶Один такий посібничок передамо КУ "@Недобоївська сільська публічна бібліотека".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь