Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дянь святого Миколая у Шировецькому ЗДО

Дата: 19.12.2022 14:09
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Настав чарівний і довгоочікуваний день – святого Миколая. Цієї днини Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! Сьогодні він почує 🙏і зрозуміє всі наші прохання і бажання …

День Святого Миколая 🎅 – найулюбленіше свято дітлахів👧👦. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками🎁.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині👫 іноді хочеться повернутися в дитинство👶 і вірити у щось незвичайно чарівне🎆. Це свято – прекрасний шанс упустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити найкраще !

Така казка разом із Миколаєм завітала і в наш садочок 16 грудня 2022 року.

Під час музично-розважального заходу «Миколай, до нас в гості завітай» діти співали, розповідали вірші, танцювали. А потім дві злюки 😈 🧙‍♀️хотіли зіпсувати свято, та завдяки діткам зрозуміли, що чинять погано і змінили свої наміри👼. Свято вийшло на славу і Миколай порадував діток подарунками🎁. У кінці свята діти промовили молитву до святого Миколая та подякували за його хороші справи, які він робить для малят. Не обійшлось і без допомоги батьків👨‍👩‍👧‍👦, адже і вони взяли участь у святі, вечором з дітками розфарбовували подаровані пряники🍪.

Нехай сьогодні Миколай завітає до кожного дому почує ваші молитви🙏, принесе душевний спокій☺️, радість😂 та любов🥰 у кожний дім🏠!

Більше фото тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь