Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

  Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Дата: 08.11.2021 18:13
Кількість переглядів: 353

 

 

Фото без опису

 

Споконвіку  відомо, що кожен народ існує доти, доки живе його культура. Бо саме культура - це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу,  оберіг історичної пам’яті,  найважливіша складова життя  будь-якої нації.

 Пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

    Протягом століть саме завдяки культурі наш народ зберіг свою духовність , самобутність та індивідуальність.    Без сумніву, українська культура зайняла гідне місце в культурі світовій. Україна може пишатися своїми досягненнями в літературі та живописі, науці та музиці.

    Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

 

                                  Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній найкраще і найцінніше.Тож, бажаємо вам вдячних цінителів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії ! Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими! Щиро бажаємо Вам миру, міцного здоров’я, родинного затишку, радості, щастя, добра, творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати людей оригінальними ідеями на ниві культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь