Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знання англійської сьогодні не розкіш, а необхідність. Недобоївська громада не тільки усвідомлює це, але впевнено крокує до підвищення рівня знання англійської серед своїх жителів

Дата: 06.09.2019 14:28
Кількість переглядів: 1069

В Недобоївській громаді рівень знання англійської мови зростає завдяки активній діяльності гуртка «Розмовляємо англійською», започаткований випускницею Київської гуманітарної академії Ольгою Мазур.

Це історія не тільки активного зростання рівня знань іноземної мови в нашій громаді, але й успіху, якого можна досягнути, завдяки власній креативності та кмітливості, кожному старанному пересічному жителю громади. І цим самим зробити власний внесок у її розвиток.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДаний гурток діє вже близько 7-и років. «Ідею започаткування гуртка з вивчення англійської мови мені подав мій брат – ділиться Оля. Перші діти з’явилися ще в 2012 році. Все почалося з 10-ти дітей». А сьогодні заняття з вивчення англійської мови відвідують вже 65 дітей, віком від семи до сімнадцяти років. Учні, які навчаються в 10-му класі, знаходяться на рівнях Intermediate – Upper Intermediate, а найбільш старанні з них, можуть вільно розмовляти англійською, навіть з корінними жителями Америки. Підтвердженням цьому став дружній візит до нашої громади громадянки США – Емілі Ессі, представника Корпусу Миру. Гостя протягом тривалого часу співпрацювала з Олею та її учнями, що було чудовою нагодою не тільки отримати досвід, а й перевірити власні знання. Найбільш старанні учні могли вільно спілкуватися з Емілі та бути не тільки учасниками, а й співорганізаторами різних заходів, які проводила американська гостя.

Фото без описуФото без описуРазом з Ольгою, учасники гуртка не тільки вивчають іноземну мову, але й досить весело та продуктивно проводять час. Минулого Різдва спільною працею вони провели благодійний ярмарок, а на зібрані кошти закупили необхідні речі для інтернату.

Фото без описуФото без описуДивлячись на історію Ольги Мазур, хочеться, щоб вона для багатьох жителів громади послужила надихаючим прикладом в тому, що не зважаючи на обставини, час і навіть фінансові ресурси, можна досягнути успіху, завдяки власній креативності та старанності. А діяльність гуртка з вивчення англійської є надзвичайно корисною і просто необхідною на сьогодні, в час активної співпраці з Європейським Союзом та великих можливостей, які витікають з цієї спрівпраці.

Тому Недобоївська громада пишається своїми громадянами, та їх вкладом в її економічний, соціальний та освітній розвиток.

Інформація підготовлена Центром економічного зростання. 

#M4EG #Різні_громади_спільні_рішення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь