Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття Центру економічного зростання Недобоївської ОТГ

Дата: 08.04.2019 21:45
Кількість переглядів: 670

5 квітня в Недобоївській ОТГ відбулася святкова та надзвичайно важлива подія для всієї Недобоївської громади – офіційне відкриття Центру економічного зростання Недобоївської ОТГ.

В чому полягає її важливість, скажете? Центр має на меті стати осередком згуртування та об’єднання ресурсів і можливостей місцевого бізнесу, місцем для прийняття підприємцями спільних економічно вигідних рішень, а також середовищем для економічного зростання молодого покоління. І цих всіх причин достатньо, щоб зрозуміти настільки важливою і необхідною є робота Центру економічного зростання Недобоївської ОТГ.

Саме тому, на відкриття Центру завітало багато представників влади, членів ГО Клуб підприємців Буковини та, власне, менеджер проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» та виконавчий директор Асоціації ОМС Чернівецької області Малько Неля Борисівна.

Зі словом привітання та побажання звернулися голова Недобоївської сільської ради Юзва Ю.М., менеджер проекту Малько Н.Б., голова Хотинської районної адміністрації Допіряк П.В., заступник голови районної ради Коломеєць А.Я., нинішній та колишній депутати обласної ради Жук Ю.Г. та Палій В.М., директор Хотинської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Бринь А.М., голови Хотинської та Клішковецької ОТГ,  депутат районної ради Тодосійчук В.І. та засновник ГО Клуб підприємців Буковини Сергій Гринюк.

Привітати Центр з відкриттям завітали також студенти Ставчанського професійного ліцею.

Ними, окрім привітання, були представлені чудові та запашні майстер-класи з випічки. Гості мали змогу розмалювати пряники, скуштувати смачні рогалики і горішки.

Ще однією цікавинкою був майстер-клас від учнів Недобоївської школи з різних видів ручної роботи, організований та представлений учителем Образотворчого мистецтва Боднарюк С.Г.

ДОВІДКОВО: Центр економічного зростання Недобоївської громади створено за підтримки ЄС в межах проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання" .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь