Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня працівників освіти у Недобоївській територіальній громаді

Дата: 30.09.2021 13:27
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

В усі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, що несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самопожертви в ім’я високої ідеї. Тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільші скарби -душевність, людяність, порядність.

29 вересня в будинку культури села Зарожани відбулись урочистості з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників освіти.

В цей день щирі слова вітань освітянам звучали від сільського голови Юрія Юзви, голови об’єднаної організації профспілки працівників освіти  і науки  України Хотинської, Клішковецької, Недобоївської, Рукшинської, Топорівської територіальних громад Галини Василенко, в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Недобоївської сільської ради  Галини Бобик.

Юрій Михайлович у своєму виступі подякував усім присутнім педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Галина Василівна побажала: «Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі».

Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації нагороджена Настюк Наталія Анатоліївна, учитель початкових класів Керстенецького ЗЗСО І-ІІ ступенів.

Кращі представники галузі освіти Недобоївської ТГ були нагороджені грамотами Відділу освіти.  

Галина Макарівна Василенко побажала педагогічним працівникам залишатися і надалі опорою суспільства і держави. Бо саме в руках педагога майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть і які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.  Та додала: «На Хотинщині є славна традиція – щороку відзначати кращих з кращих освітян преміями імені О. В. Гвоздовської. Тож цьогоріч такою грамотою та грошовим заохоченням нагороджений Главацький В.В., директор Зарожанського  НВК І-ІІІ ступенів».

Святковим подарунком для педагогів та присутніх гостей від працівників БК с. Зарожани та Зарожанської музичної школи стала насичена концертна програма. Усі присутні мали можливість насолодитись пісенними, музичними та хореографічними композиціями.

Присутнім у ошатній залі допомогла зігритися не тільки душевна атмосфера, а й смачна брейк-кава, організована за ініціативи сільського голови Юзви Юрія Михайловича.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь